ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Θα πυροβολήσει ξανά

Εφτά γκολ πέτυχε η Ομόνοια, σε έξι αγώνες πρωταθλήματος

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Εφτά γκολ πέτυχε η Ομόνοια, σε έξι αγώνες πρωταθλήματος. Προσθέστε και τα έξι σε ισαρίθμους Ευρωπαϊκούς αγώνες, μας κάνουν 13.  Από αυτά, τα τέσσερα ήλθαν με κτυπήματα πέναλτι (τρία στη Ευρώπη και ένα στην Κύπρο). 

Πενιχρό νούμερο για μια ομάδα που έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις. Ήδη ο κόσμος της Ομόνοιας αναπολεί τον Μίκαελ Ποτέ, που σκοράρει κατά ριπάς στην Τουρκία. Έχει πετύχει εφτά γκoλ σε ισάριθμα ματς, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Adana Demirspor. Ο κλασικός φορ δεν υπάρχει στην Ομόνοια.

Υπάρχει όμως ένας άλλος ποδοσφαιριστής, που δεν έχει αυτήν την ιδιότητα, αλλά είναι αποδεδειγμένα σκόρερ. 17 γκολ (33 ματς) πέτυχε στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2013-14, ενώ πέρυσι, που ήλθε στη μέση της χρονιάς (εκ Γερμανίας επιστρέψας), πέτυχε τέσσερα (σε 15 ματς, εκ των οποίων στα έξι ήταν βασικός), ενώ πηγαίνοντας λίγο πιο πίσω, εντοπίζουμε  και τη χρονιά 2010-11 που έπαιξε στη Φερεντσβάρος και έφθασε τα 16. Φέτος, μέχρι τώρα, πέτυχε δυο στο πρωτάθλημα και ένα στην Ευρώπη.

Στατιστικώς ομιλούντες, δεν είναι άσχημος αριθμός. Όμως, με βάση τις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται στα παιχνίδια, είναι. Ο Αντρέ Σκέμπρι φέτος χάνει ευκαιρίες, που άλλες χρονιές, τις έκανε γκολ στο… πιτς φιτίλι. Το γεγονός αυτό τον ενοχλεί, κάτι που είναι πολύ ευδιάκριτο στις αντιδράσεις του. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, δείχνει ….σκασμένος.

O κόσμος  δεν πιστεύει στα μάτια του. «Δε γίνεται να τα χάνει αυτά ο Σκέμπρι», μονολογούσε  προάλλες ένας οπαδός της Ομόνοιας.  Είναι θέμα αγωνιστικής κατάστασης (σαφώς και δεν διάγει καλή περίοδο ο Μαλτέζος) και ρέντας. Γιατί αυτός που ξέρει την τέχνη του γκολ, (και αυτός τη ξέρει πολύ καλά), δεν τη ξεχνάει.

Ασφαλώς και δεν καταλογίζονται ευθύνες στον Αντρέ Σκέμπρι για τη δυστοκία της ομάδας. Περνάει και αυτός τη συνολική κάμψη (διαρκείας) που περνάνε οι πλείστοι ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας. 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση