ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νέο Burger King στις Φοινικούδες

Νέο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας στη Λάρνακα

Δελτίο Τύπου

Τον Αύγουστο, ένα νέο εστιατόριο Burger King άνοιξε στις Φοινικούδες και έφερε και στη Λάρνακα την απόλαυση του αληθινού burger. Από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του το εστιατόριο επισκέφτηκαν χιλιάδες λάτρεις και γευσιγνώστες των burgers που ήθελαν να δοκιμάσουν τη νέα εναλλακτική πρόταση και να απολαύσουν μια εντελώς διαφορετική γευστική εμπειρία.

Η διαφορετικότητα του Burger King ξεκινά από το πιο βασικό συστατικό, το ίδιο το burger, που πλάθεται με 100% βοδινό κιμά. Αλλά δεν σταματά εκεί. Κάθε burger φρεσκοψήνεται στη σχάρα (flame grilled), για να γίνεται ζουμερό και πεντανόστιμο. Ακόμα και οι πατάτες του Burger King είναι διαφορετικές αφού είναι 50% πιο μεγάλες και πιο χοντρές από τις αντίστοιχες των άλλων εστιατορίων, για να έχουν πιο πλούσια και γεμάτη γεύση.

Όσοι έχουν επισκεφτεί τα εστιατόρια Burger King έχουν ήδη διαμορφώσει τις προτιμήσεις τους. Πρώτο και με διαφορά έρχεται το ξεχωριστό ANGUS XT, φτιαγμένο από το εξαιρετικής ποιότητας και διεθνώς πασίγνωστο βοδινό Angus. Άλλες γεύσεις όπως το διάσημο WHOPPER, το μοναδικό STEAKHOUSE και το λαχταριστό BIG KING, βρίσκονται και αυτές ψηλά στις προτιμήσεις των οπαδών του Burger King. Αλλά και για όσους προτιμούν κάτι άλλο από εξαιρετικό βοδινό burger, τo Burger King προσφέρει λαχταριστά chicken burgers όπως το TENDERCRISP CHICKEN και το GRILLED CHICKEN STEAKHOUSE.

Άλλη μια διαφορά που κάνει το Burger King να ξεχωρίζει είναι η δυνατότητα που δίνει στους πελάτες του, να προσαρμόσουν το burger τους στις επιθυμίες τους προσθέτοντας ή αφαιρώντας υλικά τη στιγμή της παραγγελίας.

Την ανάπτυξη και λειτουργία των Burger King στην Κύπρο έχει αναλάβει η WOW BURGERS LTD, μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε με στόχο να δώσει στα Burger King την παρουσία και το μερίδιο αγοράς που τους αξίζει. Η WOW BURGERS σχετίζεται με τους κύριους μετόχους της PHC Franchised Restaurants Public Ltd, ηγέτη στον τομέα εστίασης στην Κύπρο, αντιπροσωπεύοντας αλυσίδες όπως Pizza Hut, KFC, Taco Bell, Wagamama, Caffé Nero, Derlicious, Hobo Café and Restaurant.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση