ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Θα κάνει ή όχι αλλαγές;

Ο Πέδρο Εμάνουελ προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς τους διεθνείς

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται για τον αγώνα της Κυριακής με την Ανόρθωση στο Τσίρειο στάδιο. Ο στόχος είναι αυτονόητος και δεν είναι άλλος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.

Ο Πέδρο Εμάνουελ προετοιμάζει την ομάδα του χωρίς τους διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν από αύριο. Ο Αγκολέζος τεχνικός έχει μελετήσει καλά την Ανόρθωση και ξέρει ακριβώς θα την αντιμετωπίσει.

Σίγουρα, δεν θα αλλάξει το αγαπημένο του 4-1-4-1, όμως το ερωτηματικό είναι εάν θα προβεί σε αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με την Ομόνοια στην Λευκωσία.

Η λογική λέει ότι εάν κάνει αλλαγές στα πρόσωπα αυτές δεν θα είναι περισσότερες από μία ή δύο. Διότι, υπάρχουν πλέον κάποια δεδομένα στην ενδεκάδα τα οποία δύσκολα αλλάζουν.

Συνεπώς, εάν θα περιμένουμε κάποια αλλαγή θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής και στους παίκτες που θα αγωνίζονται μπροστά από τον Σακέτι, διότι ο Αργεντινός με τις εμφανίσεις του είναι πλέον αναντικατάστατος.

Άλλη αλλαγή, εάν θα γίνει, θα είναι στα δεξιά. Είτε μπροστά, είτε πίσω. Όλα θα εξαρτηθούν στην θέση που θα αγωνιστεί ο Πέδρο. Εάν ο Πέδρο μείνει μπακ, τότε πιθανόν να μην γίνει αλλαγή. Εάν παίξει μπροστά, τότε θα δούμε τον Στυλιανού.

Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν στις επόμενες προπονήσεις του Απόλλωνα και όταν θα επιστρέψουν οι διεθνείς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση