ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Να τριτώσει το καλό

Στόχος της Ανόρθωσης στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η επάνοδος στις νίκες

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ο αδιαπραγμάτευτος στόχος της Ανόρθωσης στον Κυριακάτικο αγώνα με τον Απόλλωνα είναι η επάνοδος της νίκης και η βελτίωση ενός μικρού σερί που έκτισαν οι κυανόλευκοι απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού. Στους δύο τελευταίους αγώνες που οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες, ο Άντρε Πάους ήταν ο προπονητής που χαμογέλασε, ανεξάρτητα από την έδρα.

Στις διπλές αναμετρήσεις της δεύτερης φάσης του περσινού μαραθωνίου, η Ανόρθωση ήταν η ομάδα που πανηγύρισε το τρίποντο, απέναντι σε μιαν ομάδα που διεκδικούσε τον τίτλο του πρωταθλητή. Η αρχή έγινε στις 4 Απριλίου στο «Τσίρειο» όπου ο γηπεδούχος πήρε προβάδισμα με το καλησπέρα με δράστη τον Γκίε, ωστόσο η αντεπίθεση που σήμανε ο Τόνι Κάλβο είχε ευτυχή κατάληξη για την ομάδα της Αμμοχώστου. Εντέ και Γκονσάλβεζ έβαλαν το λιθαράκι τους σε μια σπουδαία επιτυχία που είχε τονώσει το ηθικό των «κυανολεύκων» που μάχονταν για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Όμοιο σκηνικό ή καλύτερα, όμοια κατάληξη και στις 16 Μαϊου και στον αγώνα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» με μια παθιασμένη Ανόρθωση να υπολείπεται κινήτρου, όχι όμως και διάθεσης, επικρατώντας για άλλη μια φορά της ομάδας της Λεμεσού. Ίδιο σκορ, 3-1, με την Ανόρθωση να προηγείται με τον Γκονσάλβεζ και τ ον Απόλλωνα να ισοφαρίζει με τον Γουϊλερ. Η τελευταία λέξη άνηκε και πάλι στους ποδοσφαιριστές του Άντρε Πάους οι οποίοι με δυο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο από τους Μάκο και Μακρή, ψαλίδισαν τις ελπίδες των αντιπάλων τους για τον τίτλο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση