ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με το βλέμμα ψηλά

Καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πλησιάσει Απόλλωνα και ΑΕΚ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μετά την επιτυχία κόντρα στον Άρη, οι πράσινοι θέλουν σήμερα να πετύχουν δεύτερο σερί τρίποντο και να δείξουν πως έχουν πάρει τα πάνω τους μετά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Και βέβαια να τεθούν σε πορεία βαθμολογικής αναρρίχησης. Να πλησιάσουν ΑΕΚ και Απόλλωνα και να υποσκελίσουν τη Νέα Σαλαμίνα (με τη διαφορά τερμάτων). Η Ομόνοια είναι το φαβορί στο σημερινό ματς και καλείται να το επιβεβαιώσει.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο σε εντός  έδρας παιχνίδι,  έχει μάθει πολλά  για το δυναμικό, και έχει ασφαλώς σχηματίσει (σχεδόν) ολοκληρωμένη άποψη για τις δυνατότητες της ομάδας, έχων παράλληλα επικεντρώσει την προσοχή του σε σημεία του παιχνιδιού της που χρειάζονται βελτίωση.

Πιθανή ενδεκάδα: Κάτω απ’ τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Παναγή, δεξί μπακ ο Ράμος, αριστερό μπακ ο Χαφέζ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Λομπιανίτζε, Ρομαρίκ. Αμυντικά χαφ οι Γκουλόν και Οικονομίδης, σε πιο ελεύθερο ρόλο ο Ασίς, έξω δεξιά ο Κιρμ, έξω αριστερά ο Σιέρινταν και στην κορυφή της επίθεσης ο Σκέμπρι.

Εκτός, έμειναν οι  Χριστοφή, Μαργκάσα, Ρούνιε, Δημητρίου και Καμπράλ.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση