ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάφος - Δόξα 3-3: «Έβρεξε» γκολ

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Ήταν μια πραγματική ματσάρα. Πάφος και Δόξα συμβιβάστηκαν στην ισοπαλία με 3-3. Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο σε ένα παιχνίδι που είχε ένα τρελό ρυθμό.

Η Πάφος είχε τον απόλυτο έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και ανάγκασε τη Δόξα να περιοριστεί σε παθητικό ρόλο. Το παιχνίδι είχε πάρα πολύ καλό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες όμως ο Νέγκρι δήλωσε πάρων όποτε χρειάστηκε. Η Πάφος έχασε τέσσερις ξεκάθαρες ευκαιρίες με τους Οκόγιε, Γκελασβίλι και Ιωάννου. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν ισόπαλες στα αποδυτήρια.

Το δεύτερο 45λεπτο ήταν συναρπαστικό. Η Πάφος κατάφερε να ανοίξει το σκορ πριν καν συμπληρωθεί το 46ο λεπτό. Ο Οκόγιε έδωσε τη μπάλα στο Μάτσι και ο τελευταίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με ένα πανέμορφο πλασέ. Η Δόξα βγήκε στην επίθεση και προσπάθησε να απαντήσει άμεσα στο γκολ που δέχτηκε. Στο 53ο λεπτό ο Καλό ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Κρίκετς και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λόπο ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το παιχνίδι άνοιξε πάρα πολύ στο τελευταίο μισάωρο με τις δυο ομάδες να ψάχνουν με μανία το γκολ. Η Δόξα πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 70ο λεπτό με ένα διαγώνιο σουτ από τον Καλό. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Κχμαλάτζε έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Η Δόξα πήρε εκ νέου το προβάδισμα στο 84ο λεπτό με τον Γκαουσού Φοφανά. Ο Φερνάντες έκανε τη μακρινή μπαλιά, ο Φοφανά εκμεταλλεύτηκε την ταχύτητα του, πέρασε όποιο βρήκε μπροστά του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δυνατό σουτ.

Η Πάφος δεν είχε πει την τελευταία της λέξης. Στο 89’ κέρδισαν πέναλτι οι γηπεδούχοι σε μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Γκαράι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γκελασβίλι ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 3-3, σε ένα χορταστικό παιχνίδι.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΑΓΩΝΑ

Πάφος fc – Δόξα 3-3
Σκόρερ: Μάτσι (46’), Κχμαλάτζε (73’), Γκελασβίλι (90’) – Λόπο (54’), Καλό (70’), Φοφανά (84’)
Κίτρινες κάρτες: Οκόγιε, Κρίκετς, Μάτσι, Κχμαλάτζε, Γκελασβίλι – Καλό, Φοφανά, Νέγκρι, Γκαράι
Στάδιο: ΠΑΦΙΑΚΟ
Διαιτητής: Κώστας Νικολάου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Χρίστος Ε. Χρίστου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Αγγέλα Κυριάκου
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Ορθοδόξου
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Δημητρίου

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Πάφος: Ρόιν, Νταμάχου (67’ Σιέλης), Γκριγκαλάβα, Γκόμες, Γκελασβίλι, Μακρής, Μάτσι, Ιωάννου, Οκόγε (67’ Γκρικαλασβίλι), Γκργκετς, Κχμαλάτζε (83’ Μουτίνιο).

Δόξα: Νέγκρι, Ρεδόνδο, Λόπο (67’ Λόπεθ), Φερνάντες, Καρλίτος, Γκαράι, Εντμάρ, Σολωμού (46’ Δημητρίου), Φοφανά, Ενινφούλ (87’), Λεάντρο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ