ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πάφος FC-Αγία Νάπα 4-1: Εύκολη νίκη με τεσσάρα

Έκανε το καθήκον της απέναντι στους ουραγούς η ομάδα του Απόστολου Μακρίδη

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Το αναμενόμενο έκανε τη Πάφος FC, η οποία κέρδισε την Αγία Νάπα στο Παφιακό με 4-1 και πήρε βαθμολογική ανάσα, στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον απευθείας υποβιβασμό. Με τη νίκη αυτή, το ασυγκρότητα του Απόστολου Μακρίδη έφτασε του 21 βαθμούς και έχει δύο περισσότερους από την Ένωση.

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Με γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά όχι για την Πάφο, αλλά για την Αγία Νάπα. Μόλις στο 2ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κρίστης Αντρέου βρέθηκε μέσα στην περιοχή από πλάγια, έκανε το σουτ, το οποίο απέκρουσε ασταθώς ο Κοδίνα και στην επιστροφή ο Μουλαζίμης με πλασέ έκανε το 0-1.

Όπως αναμενόταν το γρήγορο γκολ της Αγίας Νάπας αφύπνισε την Πάφο που προσπάθησε να αντιδράσει. Επέβαλε το δικό της ρυθμό του και προσπάθησε άμεσα να πετύχει την ισοφάριση και να μπει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης.

Η απάντηση ήρθε σχετικά νωρίς, καθώς στο 17ο λεπτό ο Οκόγιε με κοντινό πλασέ μετά από σέντρα του Αγιβί έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Οι γηπουδουχοι δεν έμειναν εκεί και συνέχισαν την προσπάθεια για το δεύτερο γκολ, πράγμα που ήρθε στο 29΄ , όταν ο Ιωάννου έκανε την σέντρα ακριβείας και ο Αγιβί με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον  Πριντιγκάρ.

Η πίεση που άσκησαν οι γηπεδούχοι απέφερε και τρίτο γκολ, αφού στο 39’  ο Οκόγιε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.  Μετά από μια φάση διαρκείας, με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. Το 3-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου, καθώς στο τελευταίο λεπτό ο Κοδίνα απέκρουσε σουτ του Γεωργίου.

Β΄ΗΜΙΧΡΟΝΟ:   Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο τα πρώτα στάδια του δευτέρου ημιχρόνου. Σταδιακά οι γηπεδούχοι ανέβαζαν απόδοση και κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι. Μάλιστα, με όπλο τις κόντρα επιθέσεις ήταν αυτοί που έδειχναν πως είχαν περισσότερες πιθανότητες να διευρύνουν το υπέρ τους προβάδισμα.

Με το παιχνίδι να έχει πάρει ξεκάθαρη τροπή, οι γηπεδούχοι απώλεσαν σημαντική ευκαιρία για να κάνουν τα τέρματά τους τέσσερα. Στο 70’ ο Άλμπα από καλή θέση για γέμισμα στην περιοχή έστειλε την μπάλα στο κεφάλι του Γκρίγκετς ωστόσο σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Πριντιγκάρ.

Από το σημείο της άσπρης βούλας η Πάφος απλοποίησε ακόμη περισσότερο την υπόθεση νίκη. Σε χέρι του Σλόου,  ο Νικόλας Αθανασίου υπέδειξε παράβαση και ο Νταμάχου με εύστοχη εκτέλεση σημείωσε το 4-1 σφραγίζοντας τη νίκη για τους γηπεδούχους.

ΠΑΦΟΣ FC: Κοδίνα, Νταμάζου, Άλμπα, Ματούκου (59’ Μάρκες), Ιωάννου, Οκόγιε, Γκρίκετς, Δημοσθένους (77' Mακρής), Κχμαλάντζε, Ντε Μέλο (84' Αντιόλο), Αγιβί.

ΑΟΑΝ: Μπριντιγκάρ, Σκόπλιακ, Λαμπρόπουλος (46’ Λοιζίδης), Μάρκου, Μουλαζίμης, Γεωργίου, Κατσής, Τζιωρτζής (77' Κριούκοφ), Σλόου, Κατσιάτης (57’ Άντολεκ), Αντρέου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση