ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στον Edward Niger ανήκει η σωρός που βρέθηκε στο Πισούρι

Τα ίχνη του 70χρονου είχαν χαθεί από τις 3 Μαρτίου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Νέα Ενημέρωση:

Τραγικό τέλος είχε ο Edward Niger 70 ετών, ο οποίος εξαφανίστηκε από τις αρχές Μαρτίου, και εντοπίστηκε σήμερα το πρωί σε γκρεμό.

Η ταυτότητα του 70χρονου εξακριβώθηκε το απόγευμα κατά τις νενομισμένες νεκροτομές που διενεργήθηκαν από τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους στις οποίες κλήθηκαν οι συγγενείς των θυμάτων για αναγνώριση.

Προηγούμενη ενημέρωση

Στον 70χρονο Βρετανό Edward Niger, ο οποίος είχε δηλωθεί ως ελλείπον πρόσωπο από τις 3 Μαρτίου, πιστεύεται ότι ανήκει το πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε το πρωί σε χαράδρα βάθους 80 μέτρων, πέντε χιλιόμετρα από την οικία του, που βρίσκεται στο Σούνι της Επαρχίας Λεμεσού.


Αυτό ανέφερε σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι το πτώμα, που βρίσκεται σε κατάσταση τυμπανισμού, εντοπίστηκε στις 7:15 από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Στη σκηνή, πέραν της Αστυνομίας και του ιατροδικαστή, έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις για την ανάσυρση της σορού του άνδρα, ο οποίος ήταν γυμνός, κάτι που ενισχύει τις εκτιμήσεις ότι πρόκειται για τον άτυχο 70χρονο, αφού είχε θεαθεί την ημέρα εξαφάνισης του από ποδηλάτη να περπατά μόνο με τα εσώρουχα του, ενώ τα ρούχα του είχαν εντοπιστεί διασκορπισμένα σε απόσταση 500 μέτρων από την οικία του. Δεν γίνεται λόγος από τις ίδιες πηγές για εγκληματική ενέργεια

Υπενθυμίζεται πως ο Edward Niger είχε δηλωθεί από τις 3 Μαρτίου ως ελλείπον πρόσωπο από την Αστυνομία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση