ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Το Cyprus Comic Con 2016 επιστρέφει

Το Cyprus Comic Con διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία που σημείωσε πέρυσι, το Cyprus Comic Con επιστρέφει το 2016 και υπόσχεται να είναι καλύτερο αλλά και… μεγαλύτερο! Οι διοργανωτές του Con, το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά, λαμβάνοντας υπόψη τα πολύτιμα σχόλια αλλά και τις εισηγήσεις του κοινού, αποφάσισαν η φετινή εκδήλωση να πραγματοποιηθεί σε δύο μέρες. Το Cyprus Comic Con έχει καταφέρει να αποσπάσει διάφορα θετικά σχόλια, τόσο στην Κύπρο όσο και στο Εξωτερικό. Στόχος του είναι να μεταφέρει στην Κύπρο το πάθος αλλά και τον ενθουσιασμό των Comic Conς που γίνονται σε όλο τον κόσμο, διοργανώνοντας αυτά τα event που φέρνουν τους λάτρεις της pop κουλτούρας πιο κοντά – βιβλία κόμικ, μουσική, gaming, φιλμ, τηλεόραση αλλά και τόσα άλλα.

Θα πραγματοποιηθεί το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη (3-4/09/2016 από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 και από τις 10:00 μέχρι τις 20:00 αντίστοιχα), και οι απανταχού geeks της Κύπρου θα έχουν την ευκαιρία να παρευρεθούν στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία» και να απολαύσουν ένα από τα μεγαλύτερα events του νησιού.

Το πρόγραμμα

Οι διοργανωτές επιφυλάσσουν και φέτος αρκετές εκπλήξεις στο κοινό, που θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά αρκετούς καλλιτέχνες από την Κύπρο, την Ελλάδα και από το εξωτερικό. Επίσης θα μπορεί να συναντήσει και διάφορους ειδικούς προσκεκλημένους από το χώρο της ένατης τέχνης, cosplayers, να παρακολουθήσει κινηματογραφικό φεστιβάλ, παζαράκι, gaming τουρνουά αλλά και να ψωνίσει ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει τη χρονική στιγμή η pop κουλτούρα. Σημείο αναφοράς ασφαλώς και το after-party, λεπτομέρειες του οποίου θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Εισιτήρια
Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα σύντομα για προκράτηση από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.cypruscomiccon.org). Οι τιμές εισόδου ορίστηκαν στα €3 το άτομο ανά μέρα, ενώ θα υπάρχει ειδικό πακέτο και για τις δύο μέρες, στην ειδική τιμή των €5. Όσοι θέλουν, θα μπορούν να προμηθευτούν τα ‘VIP’ εισιτήρια, τα οποία είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα τους επιτρέπουν είσοδο μια ώρα νωρίτερα για να δουν με την… ησυχία τους τους εκθέτες! Επίσης, θα υπάρχουν λεωφορεία από όλες τις πόλεις προς και από την Έκθεση για διευκόλυνση των επισκεπτών μας. Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.

Αιτήσεις για συμμετοχή
Εάν είστε καλλιτέχνης, οργανωτής ή επιχείρηση θα μπορείτε σύντομα μέσω της ιστοσελίδα τους Cyprus Comic Con να στείλετε αίτηση για συμμετοχή. Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για αυτό βεβαιωθείτε πως θα είστε… συντονισμένοι στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του οργανισμού!

Πολιτισμός: Τελευταία Ενημέρωση

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ
Ο ζωγράφος και συγγραφέας Ανδρέας Καραγιάν μιλάει στην «Κ» με αφορμή την αναδρομική έκθεση για το έργο του στη Λεμεσό
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ