ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Απόλλωνας: Η ρήτρα του Πέδρο

Η ομάδα θα προσπαθήσει να μειώσει τις απαιτήσεις της Μπράγκα για τον Πορτογάλο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η σεζόν πλησιάζει στο τέλος της και στον Απόλλωνα θα κάνουν τον απολογισμό τους μετά τον τελικό του κυπέλλου. Διότι, διαφορετικός απολογισμός θα γίνει με την κατάκτηση του Κυπέλλου και άλλος χωρίς την κατάκτηση του τροπαίου.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας και αυτό δεν φέρνει αμφισβήτηση, είναι ο Ζοάο Πέδρο. Ο Πορτογάλος ήταν από τους ποδοσφαιριστές που είχαν σταθερή απόδοση, είτε έπαιζε στο δεξί άκρο της άμυνας, είτε έπαιζε πιο μπροστά.

Βέβαια, φάνηκε ξεκάθαρα ότι όταν παίζει στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι πιο χρήσιμος για την ομάδα και βοηθά πολύ περισσότερο. Άλλωστε, αυτή είναι η θέση του και για το δεξί άκρο της επίθεσης αποκτήθηκε.

Ο Πορτογάλος ως γνωστό ήρθε στον Απόλλωνα δανεικός από την Μπράγκα, ωστόσο θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, τουλάχιστον και τη νέα σεζόν. Στο συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι, υπάρχει ρήτρα για αγορά των δικαιωμάτων του.

Αυτή ή ρήτρα είναι 250 000 ευρώ. Ένα μεγάλο ποσό για τα δεδομένα του Απόλλωνα. Γι’ αυτό, οι «κυανόλευκοι» προσπαθούν να μειώσουν τις απαιτήσεις της Μπράγκα ή να ανανεώσουν τον δανεισμό του στην χειρότερη περίπτωση. 

Πιστεύουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν και να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στην Λεμεσό, καθώς απέδειξε ότι είναι πολύτιμο εργαλείο για την ομάδα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Απόλλωνας: Τελευταία Ενημέρωση