ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ανόρθωση: Βελτιωμένη αλλά άστοχη

Η «Μεγάλη Κυρία» έχασε με σκορ 0-2

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Με τον Αντόνιο Πούτσε να στηρίζεται για τρίτο φιλικό προετοιμασίας σε συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, η Ανόρθωση δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη ήττα μετά τις ισοπαλίες με Άρη και Μακάμπι. Απέναντι στην Χάποελ Τελ Αβίβ, η «Μεγάλη Κυρία» έχασε με σκορ 0-2, δεχόμενη τα γκολ που καθόρισαν τον νικητή στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο της αναμέτρησης.

Ο Ισπανός τεχνικός στηρίχθηκε στον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια, με τον Ερέρο να πραγματοποιεί ανεπίσημο ντεμπούτο στο πλευρό του Καλντερόν. Γκάμπριελ και Γκιγίερμε κάλυψαν τα άκρα της αμυντικής γραμμής, ενώ σταθερή παρέμεινε η τριάδα στη μεσαία γραμμή με τους Βίκτορ, Οικονομίδη και Κρέσπο. Ομοίως με το φιλικό της Πέμπτης, οι Ρέινα, Ράγιος και Γκονσάλβες ήταν οι επιθετικές αιχμές.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, έχοντας να επιδείξει μια πιο ορθολογική και... ζωηρή ανάπτυξη στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Κρέσπο ήταν ο κινητήριος μοχλός προσπαθώντας να βρει με μπαλιές τον Γκονσάλβες που με τη σειρά του αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα με τα τρεξίματα στο χώρο. Ο Αφρικανός φορ ήταν αυτός που απείλησε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις ωστόσο ο τερματοφύλακας των Ισραηλινών είχε τις λύσεις. Στους διακριθέντες πέρασε και ο Ρίος Ρέινα που κινήθηκε σε ρόλο ακραίου επιθετικού, όπως και ο Γκιγιέρμε που με τα συχνά ανεβάσματά του προκαλούσε ρήγματα από αριστερά.

Στην επανάληψη η είσοδος των υπό δοκιμή ποδοσφαιριστών αλλά και κάποιων νεαρών έδωσε στην Χάποελ την ευκαιρία να αναλάβει την πρωτοβουλία των κινήσεων. Η εικόνα της Ανόρθωσης δεν ήταν η ίδια με του πρώτου ημιχρόνου με αποτέλεσμα τα δύο γκολ που έφεραν την ήττα να αποτελούν μια μάλλον φυσιολογική εξέλιξη. Παρόλο που ο Αντόνιο Πούτσε δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στην αρχική εντεκάδα, ένα άλλο πρόβλημα που φανερώθηκε από το χθεσινό φιλικό ήταν η έλλειψη αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων που έφεραν την κακή εικόνα στην επανάληψη.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ανόρθωση: Τελευταία Ενημέρωση