ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ομόνοια: Με καρδιά και επίγνωση

Ο Τζον Κάρβερ αναμένεται να προβεί σε διαφοροποιήσεις στις αρχικές του επιλογές

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μια μονάχα μέρα μας χωρίζει από το ντέρμπι. Το κλασικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου πλησιάζει, με την Ομόνοια να επιδιώκει - τι άλλο;- από τη νίκη. Για τους γνωστούς και χιλιοειπωμένους λόγους.

Όπως γνωρίζουν, ακόμη και οι ελάχιστα μυημένοι στο ποδόσφαιρο, το αυριανό, ανήκει στα παιχνίδια εκείνα που δεν χρειάζεται ο προπονητής, (πέρα από την τακτική πλευρά), να πει και πολλά στους ποδοσφαιριστές (το ίδιο βέβαια ισχύει και για τον αντίπαλο).

Οι ποδοσφαιριστές έχουν καταστεί δέκτες της ατμόσφαιρας, βλέπουν την σημασία που δίνει ο κόσμος στο συγκεκριμένο ματς, αλλά και τη σφοδρή του επιθυμία του για νίκη. Πάνε τρεισήμισι χρόνια από την τελευταία νίκη επάνω στον αντίπαλο. Η Ομόνοια αναζητεί επιτυχία επί του αντιπάλου από τις 6 Απριλίου 2013. Σ’ αυτό το διάστημα, οι δυο ομάδες αναμετρήθηκαν σε 15 αγώνες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εννιά ήττες και έξι ισοπαλίες ο απολογισμός.

Στη χθεσινή συγκέντρωση στο οίκημα του κεντρικού συνδέσμου των οργανωμένων, στην Παλλουριώτσσα, το… αίτημα νίκης επαναλήφθηκε προς τους παρόντες ποδοσφαιριστές.

Ο Τζον Κάρβερ αναμένεται να προβεί σε διαφοροποιήσεις στις αρχικές του επιλογές συγκριτικά με το τελευταίο ντέρμπι, με το 4-4-2 να παραμένει σταθερό. Από πλευράς προσώπων, η πρώτη αλλαγή θα αφορά τον Κωνσταντίνο Παναγή. Ο νεαρός τερματοφύλακας εξέτισε την ποινή του και θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια μετά από δύο αγωνιστικές. Επανέρχεται πιθανότατα ο Λουκάς Βύντρα, και θα πάρει τη θέση του Καρλίτος, ο οποίος στα δύο τελευταία παιχνίδια αγωνίστηκε πολύ καλά ως κεντρικός αμυντικός, ενώ ξανά βασικός στο κέντρο θα είναι ο Φάνος Κατελάρης.


Η σημερινή προπόνηση (η τελευταία πριν το μεγάλο ντέρμπι) θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Η προπόνηση θα ξεκινήσει στις 16:00 .

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση