ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια: Δυο μικροί και ο Μπρούνο

Ακόμη μια νίκη για την Ομόνοια που περιμένει σήμερα τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων.

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Η Ομόνοια έκανε το αναμενόμενο. Πήρε τη νίκη με αντίπαλο την ΑΕΖ. Ήταν η τρίτη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα με τους «πράσινους» να παραμένουν στην 5η θέση, φθάνοντας τους 47.

Το «τριφύλλι» ήταν σαφώς ανώτερο του αντιπάλου και πήρε τη χθεσινή νίκη με ένδυμα περιπάτου, ασχέτως αν άργησαν να έλθουν τα γκολ. Θυμίζουμε ότι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες πριν έλθουν τα γκολ.

Πρώτη… ενδεκαδάτη εμφάνιση για το Νικ Μπρέβελντ, πρώτη και για τον Στεφάν Αζίζ. Για τον εκ Σουρινάμ μέσο, απλώς να πούμε ότι είναι θέμα χρόνου να «βγάλει» αυτά που θέλει η Ομόνοια στο χώρο του κέντρου.

Για τον έκ της Ακτής Ελεφαντοστού ορμώμενο όμως 20χρονο χαφ, θα πούμε περισσότερα. Ηλικίας ένεκα. Με ότι είδαμε ειδικά χθες, καταλήγουμε στην εκτίμηση ότι οι Νίκος Νταμπίζας και Τζον Κάρβερ καλά έκαναν που τον κράτησαν στο «Ηλίας Πούλλος» και η Ομόνοια τον ενέταξε στο δυναμικό της. Η καλή του τεχνική κατάρτιση, οι κινήσεις του, οι μπαλιές του, η άγνοια κίνδυνου και ο «σφυγμός» που επέδειξε, δείχνουν προοπτική.

Ο Ανδρέας Παναγιώτου, Φιλιώτης. Να μην σταθούμε σε αυτόν; Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και δίκαια εισέπραξε το χειροκρότημα του κόσμου, όταν έγινε αλλαγή. Δεν παρασύρεται από το νεανικό ενθουσιασμό και δίνει σημασία στο τακτικό κομμάτι. Δείχνει ότι, με το σπαθί του παίζει στην ενδεκάδα.

Ο Τζον Κάρβερ έβγαλε από την ναφθαλίνη το Μπρούνο Νασιμέντο, που είχε να αγωνιστεί από τις 17 Δεκεμβρίου στο ματς με την Αναγέννηση. Δεν πήγε άσχημα ο ποδοσφαιριστής, ανεξαρτήτως απουσίας πίεσης. Και κάτι άλλο. Αυτήν τη φορά ο κόσμος φέρθηκε πολιτισμένα και δεν τον αποδοκίμασε. Ίσως αυτό τον βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Τζον Κάρβερ εκφράστηκε θετικά για τον παίκτη. «Από την πρώτη μέρα, είναι ο απόλυτος επαγγελματίας και χάρηκα που ο κόσμος τον στήριξε», είπε ο Άγγλος.

Υπάρχει ανησυχία για την εξέλιξη της κατάστασης του Κάρι Άρνασον Οι νέες εξετάσεις θα δείξουν ακριβώς το πρόβλημα. Για την ώρα είναι νωρίς να εξαχθούν συμπεράσματα. Αμφίβολοι επίσης είναι οι Γκεόργκε Φλορέσκου και Φάνος Κατελάρης. Επιστρέφουν οι Ρενάτο Μαργκάσα, Ματ Νταρμπισάιαρ και Μπλάτι Τουρέ, που αναμένεται σήμερα.

 

Πέτρος Παπαγιώργης

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση