ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Καλοτάξιδα…

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Και γιατί όχι; Αγόρασαν δύο πολυτελή αυτοκίνητα που θα εξυπηρετούν τα δύο υψηλά ιστάμενα στελέχη της ΚΟΠ. Τον εκάστοτε πρόεδρο και γενικό διευθυντή.
Η λέξη «εκάστοτε» δεν έχει ακριβώς την ίδια ερμηνεία όπως κανείς μπορεί να τη βρει σε νεο-ελληνικό λεξικό όσον αφορά την περίπτωση της ΚΟΠ.

90 χιλιάδες το ένα κάτι λιγότερο το άλλο. Mercedes κιόλας, μήπως και πάθει ο ποπός των «σοφών» του χώρου. Τώρα ποια η χρήση τους δεν πολύ-καταλαβαίνω αφού στα γήπεδα δεν πατούν ενώ οι συσκέψεις της ΚΟΠ γίνονται κυρίως στο «παλάτι» της Έγκωμης.

Που να παν κιόλας στα γήπεδα αφού ο περισσότερος κόσμος τους κράζει θεωρώντας τους υπεύθυνους για την κατάντια του αθλήματος.
Όπως και να έχει. Που είναι το παράξενο στην περίπτωση αυτή; Πάνε δέκα χρόνια που εδώ αρθρογραφούμε και προειδοποιούμε ότι η ηγεσία της ΚΟΠ πάσχει από το σύνδρομο του Λουδοβίκου και της Αντουανέτας.

Εδώ και χρόνια περιμένουμε απ’ αυτούς μήπως και μας προτρέψουν να φάμε παντεσπάνι μπας και χορτάσουμε. Πότε είχαν επαφή με την πραγματικότητα; Πότε ενδιαφέρθηκαν για τον κόσμο και το πώς τους αξιολογεί;
Εδώ δεν ενδιαφέρονται για τους συνεργάτες τους αφού το ρεπορτάζ λέει ότι η απόφαση πάρθηκε ακόμη και όταν η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας δεν συναίνεσε.

Όσο ενδιαφέρονται αυτοί για το κοινό και την άποψη του άλλο τόσο ενδιαφέρομαι και εγώ για το νέο πρότζεκτ της κινέζικης αεροναυπηγικής. Στα παλιά τους τα παπούτσια δηλαδή… μη γράψω τίποτα άλλο.

Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί επενδύουν σε αυτοκίνητα πολυτελείας.
Τίποτα δεν μας εκπλήσσει πια. Κατάφεραν να αναισθητοποιήσουν κάθε αισθητήριο αντίδρασης. Καλοτάξιδα να ναι τα αμάξια και να χουν το νου τους… και την επόμενη φορά λίαρ-τζετ, μήπως και καταστήσουν τη διαδρομή Λευκωσία-Πρωταρά … ένα τσιγάρο δρόμο.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

Χρίστος Ζαβός: Τελευταία Ενημέρωση