ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Δόξα - Άρης 3-1: Νίκη ελπίδας

Μ' αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΖ υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Α' Κατηγορία

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μεγάλη νίκη για την Δόξα επί του Άρη με 3-1 στο Μακάρειο. Μενέντες με αυτογκόλ, Μπραούλιο με πέναλτι και Κορομινάς οι σκόρερ της ομάδας του Πουρσαϊτίδη. Ο Μάρτινς με πέναλτι το γκολ του Άρη. Μ' αυτό το αποτέλεσμα η ΑΕΖ υποβιβάστηκε και μαθηματικά από την Α' Κατηγορία.

Αναγνωριστικά άρχισε ο αγώνας στα πρώτα του λεπτά. Η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 4’. Η κεφαλιά του Λεονάρντο έφυγε άουτ μετά την εκτέλεση φάουλ του Γκόμες. Η Δόξα συνέχιζε να είναι καλύτερη στη συνέχεια, χωρίς όμως τις μεγάλες ευκαιρίες στο ματς. Ο Άρης είχε μια εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο, η οποία κατέληξε χωρίς πρόβλημα στα χέρια του Νέγκρι. Τρία λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι του Νικόλα Μαρτίδη είχαν ένα πολύ καλό σουτ του Μάρτινς που απέκρουσε σταθερά όμως ο Νέγκρι. Στο 18’ η Δόξα «άνοιξε» το σκορ με πισινή κεφαλιά του Γκουλόν, μετά από άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα Γιαννακόπουλου, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη. Στο 28’ έγινε το 2-0 για τους γηπεδούχους με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπραούλιο. Ήταν η παράβαση του Ευσταθίου στον Φοφανά. Στη συνέχεια, η Δόξα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και απείλησε στο 41’, όταν ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε εξ επαφής την απομάκρυνση του Μενέντεθ σε σέντρα του Ρεδόνδο. Κόντρα στην ροή του αγώνα, ο Άρης κέρδισε πέναλτυ στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου σε χέρι του Σεράν Πόλο. Ο Μάρτινς ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε, γράφοντας το 2-1 στο ματς στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η επανάληψη άρχισε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την Δόξα. Στο 48’ ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε το πλασέ του Μπραούλιο. Δύο λεπτά αργότερα, το γύρισμα του Γκόμες βρήκε τον Κορομινάς, του οποίου το σουτ έφυγε πολύ πλάγια από την εστία του Γιαννακόπουλου. Στο 58, είχαμε διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Άρη. Πρώτα με σουτ του Αντωνίου στο δοκάρι και στην εξέλιξη της φάσης, το σουτ του Σιόστεντ, το οποίο απέκρουσε δύσκολα ο Νέγκρι σε κόρνερ. Στο 66’, ο Μαραγκουδάκης είχε μια κεφαλιά που έφυγε άουτ. Στο 69’ η Δόξα κέρδισε νέο πέναλτι σε κράτημα του Σεράν από τον Μαραγκουδάκη. Ο Γιαννακόπουλος, όμως, απέκρουσε το πέναλτι με την βοήθεια του δοκαριού. Στο 71’ το σουτ του Πούλπο απέκρουσε και πάλι ο Νέγκρι και δύο λεπτά αργότερα  ήρθε το τρίτο γκολ της Δόξας. Ο Κορομινάς με πλασέ σε κενή εστία σημείωσε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Στο 80, ο Γκόμες έχασε τεράστια ευκαιρία για το  4-1, όταν το πλασέ του έφυγε άουτ. Στο 86’ ο Άρης έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Μενέντες, το πλασέ του οποίου αποκρούστηκε από τον Νέγκρι. Ο Νέγκρι πραγματοποίησε απίστευτες επεμβάσεις στις καθυστερήσεις σε σουτ του Μαραγκουδάκη και κεφαλιά του Σιόστεντ.

Το τέλος του αγώνα βρήκε μεγάλη νικήτρια την ομάδα της Κατωκοπιάς, η οποία πέτυχε την τέταρτη της νίκη στο πρωτάθλημα και έφθασε στους 17 βαθμούς. Από την άλλη, ο Άρης παραμένει στους 21 βαθμούς.

 Οι συνθέσεις:

 Δόξα: Νέγκρι, Παουλίνιο, Γκόμες, Ρεδόντο, Μπραούλιο, Κορομινάς, Λεονάρντο, Φοφάνα, Σεράν, Πουτζιουρής, Γκουλόν

Άρης:  Γιαννακόπουλος, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Παχίπης, Σκούρτης, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Αλβαρες, Ράντου, Γιούσεφ (55' Αντωνίου), Ράσμους

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

Σπουδαίο διπλό για τη Δόξα στο Παραλίμνι, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες της για αποφυγή του υποβιβασμού
24sports.com.cy
 |  ΔΟΞΑ
X