ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:23
 

Μακάρειο ώρα μηδέν: Τι ισχύει με το «κύκλωμα»

Μια συζήτηση που «σέρνεται» εδώ και βδομάδες

Newsroom 24sports

Το ζήτημα με το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του «Μακαρείου» σταδίου ήρθε η ώρα να βγει ξανά στην επιφάνεια, καθώς τα σωματεία πρώτης κατηγορίας που το χρησιμοποιούν, Δόξα, Ολυμπιακός, καλούνται να πληρώσουν χρήματα που δεν επιθυμούν να καταβάλουν.

Το θέμα αυτό έφερε στην επιφάνεια η επιθυμία της Ομόνοιας για να το χρησιμοποιήσει ως έδρα της και η αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος ήταν μέσα στις προϋποθέσεις που έθεσε ο ΚΟΑ, μέσω σχετικής προτροπής της αρχής αξιολόγησης σταδίων, για να το παραχωρήσει. Η Ομόνοια ως γνωστό αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΚΟΑ και ανανέωσε τη συνεργασία της με το ΓΣΠ.

Όσο η διαφωνία παραμένει και η εταιρεία δεν πληρώνεται, το ματς Δόξα-Ένωση θα είναι στον «αέρα» και επί τούτου ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του

Όμως το θέμα δεν έκλεισε, αφού ο ΚΟΑ ζήτησε από Δόξα και Ολυμπιακό να πληρώνουν τα σχετικά έξοδα για τηn αναβάθμιση του κλειστού κυκλώματος και τα δυο σωματεία αρνήθηκαν να το πράξουν. Το θέμα είχε αναδειχθεί και από πλευράς Ολυμπιακού, στον αέρα του «ΣΠΟΡ FM 95» πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά δεν υπήρξε κάποια επίλυσή του μιας και η αναβάθμιση έγινε αλλά η εταιρεία δεν πληρώθηκε. Φτάσαμε στη στιγμή που το θέμα επανέρχεται, αφού η εταιρεία ζητά τα λεφτά της και χωρίς το κλειστό κύκλωμα αγώνας πρώτης κατηγορίας δε γίνεται να διεξαχθεί.

Όσο η διαφωνία παραμένει και η εταιρεία δεν πληρώνεται, το ματς Δόξα-Ένωση θα είναι στον «αέρα» και επί τούτου ο πρόεδρος της Δόξας Κώστας Χριστοδούλου υπέβαλε την παραίτησή του καθώς θεωρεί πως είναι κοροϊδία να του ζητούν να πληρώσει για το κλειστό κύκλωμα ενός σταδίου που δεν του ανήκει και πληρώνει ενοίκιο για να παίζει μέσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Δόξα: Τελευταία Ενημέρωση

X