ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ομόνοια - Εθνικός 2-0: Πρώτο βήμα πράσινο

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

Μέσα σε πέντε λεπτά έγινε η δουλειά για την Ομόνοια που κέρδισε με 2-0 τον Εθνικό και πήρε σαφές προβάδισμα για πρόκριση στην οκτάδα του κυπέλλου. Χαφέζ και Μαργκάσα τα γκολ.

Η επιλογή Ντόνσιτς να παρατάξει τον Εθνικό με τρία στόπερ μπλόκαρε σε μεγάλο διάστημα του πρώτου μέρους την Ομόνοια, που ενώ έφτανε με ευκολία γύρω από τα τετράγωνα δυσκολευόταν να σημαδέψει Σέρινταν και Σκέμπρι. Οι καλές στιγμές ήρθαν με προσπάθειες εκτός περιοχής, με Μαργκάσα και Ασίς. Βέβαια ούτε ο Εθνικός έκανε κάτι ιδιαίτερο στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Μιλόγιεβιτς κατάλαβε πως έπρεπε να αλλάξει πράγματα και η είσοδος του Χαφέζ έδωσε μια γενικότερη άνοδο στο παιχνίδι της Ομόνοιας. Όταν δε στο 51’ από φάουλ του Αιγύπτιου και κόντρα στον Ιάκομπ ήρθε το 1-0, όλα έγιναν πιο εύκολα. Άμεσα οι «πράσινοι» έβαλαν και δεύτερο γκολ με τον Μαργκάσα να εξαπολύει ένα κεραυνό στο 55’ και πλέον το προβάδισμα τους ήταν σαφές.

Ο Ντόνσιτς είδε την ομάδα του να έχει μια καλή στιγμή με τον Πουτζουρή αμέσως μετά το πρώτο γκολ όμως ποτέ δε μπόρεσε να μπει στη διεκδίκηση κάτι παραπάνω από τον αγώνα.

Η Ομόνοια είχε δοκάρι σε σουτ του Μπατιμπάνγκα και κάποιες άλλες καλές στιγμές. Όμως η μεγάλη στιγμή ήρθε σε ατομική προσπάθεια του Ηλία για τον Εθνικό που ταλαιπώρησε την άμυνα της Ομόνοιας και πλάσαρε μόλις άουτ. Στη φάση προκλήθηκε ένταση καθώς ήταν στο έδαφος ο Ασίς χωρίς οι του Εθνικού να σταματήσουν.

Ομόνοια (Μιλόγεβιτς): Γιωργαλλίδη, Ράμος, Μαργκάσα, Ρομαρίκ, Ρουνιέ, Οικονομίδης(46’ Χαφέζ), Φυλακτού(82’ Μπεμπέ), Ασίς, Σέρινταν, Μπατιμπανγκά, Σκέμπρι(74’ Κιρμ)

Εθνικός (Ντόνσιτς): Μπρουκς, Ιάκομπ, Αράμπαλ, Παγιές(28΄Κοζογκνεάν), Ντε Βρίσε, Χατζηβασίλης(71’ Ηλία), Πράκερ, Ατάντα, Κυριάκου(71’ Πιτσέλι), Μιράντα, Πουτζιουρής

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση