ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:03
 

Ομόνοια: Σκέψη για ελαφρά αυξημένο μπάτζετ

Είναι πιθανή η διαφοροποίηση του ποσού προς τα πάνω

Newsroom 24sports

Ο Σταύρος Παπασταύρου βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, αλλά η δουλειά στην Κύπρο συνεχίζεται με βάση και τις αποφάσεις που πάρθηκαν κατά την παραμονή του στο νησί.

Το καινούριο στοιχείο στην πτυχή του σχεδιασμού, όπως αντλούμε από καλά πληροφορημένη πηγή, είναι ότι υπάρχει σκέψη για αύξηση του προϋπολογισμού εσόδων εξόδων στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ειδικά στο μισθολόγιο των ποδοσφαιριστών. Η σκέψη δεν αφορά... τρελή αύξηση αλλά (αύξηση) τέτοια που να επιτρέπει στην ομάδα σχεδιασμού να κινηθεί καλύτερα για την οικοδόμηση της Ομόνοιας τη νέα σεζόν.

Ήδη έχει σχηματιστεί κάτι τέτοιο σε επίπεδο των νεαρών ηλικιών με την Ομόνοια ήδη να έχει προβεί σε ενίσχυση με πολύ ταλαντούχα παιδιά

Έχει δημιουργηθεί οργανόγραμμα το οποίο απεικονίζει τον ιεραρχικό καταμερισμό της εργασίας μεταξύ των μελών της ομάδας σχεδιασμού Έχει σημειωθεί και άλλες φορές αλλά είναι καλό είναι να το επαναλάβουμε. Σε μια μεγάλη ομάδα ο προγραμματισμός είναι αέναος. Οι κινήσεις ενίσχυσης κατά τις μετεγγραφικές περιόδους αποτελούν το σχεδιασμό.

Η ομάδα
Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα αποτελείται από το αθλητικό διευθυντή Νεόφυτο Λάρκου, τον προπονητή Γιάννη Αναστασίου, τον επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ Σίμο Ταραπουλούζη και το Νίκο Χαραλαμπίδη εκ μέρους του ΔΣ της εταιρείας. Στην ομάδα μετέχει ως σκαούτερ ο Ράινερ Ράουφμαν, ενώ είναι πολύ πιθανό η ομάδα σύντομα να μεγαλώσει.

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο που να λειτουργεί με τρόπο που, μεταξύ άλλων, θα προλαβαίνει τις άλλες ομάδες στον εντοπισμό ποιοτικών παικτών. Ήδη έχει σχηματιστεί κάτι τέτοιο σε επίπεδο των νεαρών ηλικιών με την Ομόνοια ήδη να έχει προβεί σε ενίσχυση με πολύ ταλαντούχα παιδιά.

Επίσης έχει δοθεί έγκριση για λύση συνεργασιών με ποδοσφαιριστές που δεν κρίνονται επαρκείς για την Ομόνοια της νέας χρονιάς. Το ποιοι θα είναι αυτοί θα αποφασιστεί από την ομάδα σχεδιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Μειώθηκε κατά 10% το προσωπικό της Τράπεζας Κύπρου

«Δυστυχως θα ακολουθησει και αλλο σχεδιο σε ενα χρονο ! Οι υπεραριθμοι ειναι πολυ περισσοτεροι !»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  07:58

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«η ίδια ανακωχή όπως έγινε στην Κύπρο το 74. το μεγαλύτερο μέρος της καταλήφθηκε σε εκεχειρία.»
Χαριθέα  |  12:43

Η ουσία της κατάπαυσης του πυρός στην Συρία

«Οι δύο Αμερικάνοι πήγαν στην Τουρκία να δουλέψουν τον ψυχάκια και αυτός τους δούλεψε όπως ο ίδιος ήθελε!!! ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Ομόνοια: Τελευταία Ενημέρωση

X