ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τελείωσαν οι διακοπές, εργάζεσαι από το σπίτι και θες ρεπό; Ζήτα το

Ακόμη και αν σου φαίνεται γελοίο να ζητήσεις αυτή την περίοδο άδεια, αν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη, μην διστάζεις

must.com.cy

Της Δέσποινας Άσπρου

Αυτήν μάλλον την στιγμή κάθεσαι στην αναπαυτική σου καρέκλα, κοιτάς αφηρημένα το laptop σου, σκέφτεσαι πως η δουλειά σου είναι ατελείωτη και αναπολείς τις ξέγνοιαστες βόλτες σου σε κάποιο σημείο της Κύπρου ή και του εξωτερικού. Για ένα λεπτό σου περνάει από το μυαλό η ιδέα να ζητήσεις μια - δυο μέρες ρεπό, σκας στα γέλια και λες στον εαυτό σου "Καλά τρελή είσαι; Τι να κάνεις την άδεια αφού εργάζεσαι από το σπίτι σου και μόλις τελείωσαν οι διακοπές των Χριστουγέννων;". Σωστά; Για να διαβάζεις αυτό το κείμενο, μάλλον, ναι!

Αν βρίσκεσαι στην φάση που έχεις βαρεθεί τα πάντα και νοιώθεις εξαντλημένη, τότε το να ζητήσεις μερικές μέρες άδεια δεν είναι και τόσο κακό. Αντίθετα. Αν έχεις την ανάγκη, επιβάλλεται να αποστασιοποιηθείς για λίγο από τα καθημερινά σου καθήκοντα και να σταματήσεις να σκέφτεσαι το ότι μόλις τελείωσε η εορταστική περίοδος... αφού για να λέμε την αλήθεια, τις εν λόγω ημέρες δεν ξεκουραζόμαστε, αλλά κουραζόμαστε!

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στόχος είναι, να χαθούν τα κιλά που προστέθηκαν, να αντισταθμιστεί η αυξημένη πρόσληψη των κορεσμένων λιπαρών οξέων και του αλκοόλ

Διατροφή μετά τις γιορτές

Είναι η περίοδος όπου επιβάλλεται αποτοξίνωση από το κόκκινο κρέας, τα πολλά γλυκά, τα υπερβολικά λιπαρά και το αλκοόλ
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ
Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ