ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

10 λόγοι για τους οποίους θα είμαστε χαρούμενοι μετά την πανδημία

Όσα θα μάς κάνουν ευτυχισμένους ξανά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δέσποινα Άσπρου

Η αποκλιμάκωση των περιοριστικών μέτρων στην Κύπρο έχει αρχίσει και όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης 25 Φεβρουαρίου, από την Δευτέρα, 1η Μαρτίου θα μπορέσουμε να πάμε ξανά στα γυμναστήρια, στις σχολές χορού, στα μονοπάτια της φύσης και μεταξύ άλλων, στους οίκους ευγηρίας για να δούμε τους αγαπημένους μας παππούδες και γιαγιάδες. Την ίδια στιγμή, πληροφορηθήκαμε από τον Υπουργό Υγείας πως η εστίαση ξεκλειδώνει από τις 16 Μαρτίου και από εκείνη την ημέρα και έπειτα, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας πιάτα στα πιο in στέκια της Κύπρου. Την ίδια στιγμή, γνωρίζουμε πως λίγο αργότερα θα ανοίξουν ξανά οι καφετέριες και σιγά-σιγά η ζωή μας θα επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς - σαφώς υπό κάποιες προϋποθέσεις και μέτρα ασφαλείας.

Στο σημείο αυτό σωστά αναρωτιέστε γιατί τα λέμε αυτά και πώς σχετίζονται με τον τίτλο της είδησης. Θα σας εξηγήσουμε αμέσως. Επειδή απλούστατα θέλουμε να τονίσουμε πως όσο δύσκολα και αν είναι τα πράγματα, με λίγη υπομονή και πολλή προσοχή, η καραντίνα θα τελειώσει και εμείς, θα μπορέσουμε να κάνουμε ξανά όσα αγαπούμε - λόγος ιδιαίτερα σημαντικός για να χαμογελάσουμε ξανά. Δείτε στην συνέχεια 10 λόγους για τους οποίους θα είμαστε χαρούμενοι μετά την πανδημία.

1.Το πρώτο δείπνο: Μετά από καιρό, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το δείπνο μας στο αγαπημένο μας εστιατόριο - γεγονός που σίγουρα δημιουργεί ένα ζεστό χαμόγελο στα χείλη μας.

2.Ο καλύτερος καφές όλων των εποχών: Well, μπορεί πριν από την καραντίνα ο καφές με τους φίλους μας να ήταν απλώς μια συνήθεια, ωστόσο στην μετά καραντίνα εποχή αποκτά άλλη σημασία και πάμε στοίχημα πως κάθε άλλο παρά βαρετός θα είναι.

3. Χέρι - χέρι με τη γιαγιά: Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του huffingtonpost.gr μετά από μήνες χωρίς ουσιαστική επαφή, θα μπορούμε επιτέλους να δούμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας και απλά, να τους κρατήσουμε το χέρι.

4.Shopping χωρίς χρονόμετρο: Οκ, μπορεί οι αγορές μέσω διαδικτύου να είναι ικανοποιητικές, ωστόσο δεν μπορούν να συγκριθούν με τη φυσική παρουσία στο κατάστημα. Το να μπορείς να νιώσεις και να δεις τα υφάσματα αλλά και την εφαρμογή τους πάνω σου, είναι σίγουρα εντυπωσιακό - όταν μάλιστα δεν είμαστε εκεί για εύλογο χρονικό διάστημα.

5.Νέα τοπία, νέα πρόσωπα: Αν και μάλλον δεν χρειάζεται να το πούμε, θα το πούμε. Όταν η καραντίνα τελειώσει θα αποχαιρετήσουμε για λίγο την ομορφιά των τεσσάρων τοίχων... και θα δούμε νέα σημεία, νέα στέκια και νέα πρόσωπα.

6.Επίσκεψη σε βιβλιοθήκες: Μπορεί μια επίσκεψη σε μια βιβλιοθήκη να μην είναι πρωταρχική ανάγκη, αλλά σίγουρα αν είσαι φαν των βιβλίων είναι βασική.

7.The best party ever: Ακόμη και αν δεν δηλώνεις φαν των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, πάμε στοίχημα πως όταν ανοίξουν και αν βρεθείς εκεί θα απολαύσεις το καλύτερο πάρτι της ζωής σου. Ναι, όλοι το έχουμε ανάγκη.

8.Εκπαίδευση face-to-face: Όσα πλεονεκτήματα και αν έχει η online μόρφωση, δεν συγκρίνεται με την δυναμική της κατά πρόσωπο εκπαίδευσης.

9.Συγκεντρώσεις στο σπίτι: Όταν τελειώσει η καραντίνα, θα έχεις -επιτέλους- την ευκαιρία να καλέσεις όποιον θες στο σπίτι σου και αυτό σίγουρα, λέει πολλά.

10.Θα ταξιδέψουμε ή έστω θα πάμε ένα διήμερο εντός Κύπρου: Αν και σαφώς δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα γίνει με τα αεροπορικά ταξίδια και πόσο ασφαλές θα είναι να ταξιδέψουμε σε κάποια άλλη χώρα, πάμε στοίχημα πως ένα weekend θα το απολαύσουμε μακριά από το σπίτι μας.

Πηγή: must

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ