ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

4 πράγματα για να κάνεις ώστε να οργανώσεις την τέλεια βραδιά στο σπίτι

Πώς να οργανώσουμε την τέλεια βραδιά στο σπίτι

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με τα κρούσματα του κορωνοϊού να αυξάνονται ραγδαία τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τα μέτρα να γίνονται ακόμη πιο αυστηρά, οι περισσότεροι από εμάς μπήκαμε ξανά στην διαδικασία να είμαστε πιο προσεχτικοί και να αποφεύγουμε τις περιττές εξόδους.

Στο πλαίσιο, λοιπόν, αυτό, μια ρομαντική βραδιά παρέα με τους φίλους ή το άλλο μας μισό δεν φαντάζει ουτοπική ιδέα. Κάθε άλλο!

Αν είστε και εσείς όπως εμείς, τότε πάμε στοίχημα πως απόψε θέλετε να οργανώσετε την τέλεια βραδιά στο σπίτι και αυτή την στιγμή αναρωτιέστε πώς θα το πετύχετε. Μην ανησυχείται, γιατί εμείς, είμαστε εδώ, για εσάς!

Αν και υπάρχουν άπειρα πράγματα που μπορείτε να κάνετε, θα σας πούμε τέσσερα tips που εγγυούνται ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Photo by Daniil Silantev on Unsplash

1.Δημιουργήστε ατμόσφαιρα: Αν βρίσκεστε στα βουνά και ο καιρός το επιτρέπει, το τζάκι είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό για ευνόητους λόγους, το φως των κεριών είναι μια εξίσου ρομαντική πινελιά που φτιάχνει πάντα την ατμόσφαιρα! Αν πάλι δεν είναι του στυλ σας, αποφύγετε τουλάχιστον τον έντονο φωτισμό και όλα θα πάνε καλά.

2.Μουσική: Η μουσική είναι το Α και το Ω για μια τέλεια ρομαντική βραδιά στο σπίτι. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix και να αφεθείτε στην μαγεία των αγαπημένων σας κομματιών.

3.Φαγητό και ποτό: Ό,τι και αν λέμε, το καλό φαγητό και το ποτό έχουν καθοριστικό ρόλο στην τέλεια βραδιά. Αποφύγετε τις προχειροδουλιές και ποντάρετε σε πιο γκουρμέ πιάτα. Αν δεν μπορείτε να τα φτιάξετε εσείς, το delivery δεν είναι ποτέ κακή ιδέα! Αν πάλι δεν θέλετε φαγητό, τότε μια καλή ιδέα είναι ένα μεγάλο ξύλο κοπής αν έχουμε, με αλλαντικά, τυριά και φρούτα. Ένα καλό κρασί ή το αγαπημένο σας cocktail είναι must.

4.The end: Αν βρισκόμαστε με παρέα, καλό είναι να έχουμε φροντίσει από πριν να έχουμε επιτραπέζια παιχνίδια - αφού είναι η πιο εύκολη και φαν συνταγή για μια ωραία βραδιά με φίλους. Αν πάλι είμαστε με το amore και δεν συγκατοικούμε, τότε μια ταινία είναι πάντα μια καλή ιδέα. Αν όμως αυτό αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας, τότε καλό είναι να το αποφύγουμε και να αρκεστούμε σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, στην μουσική...ή ακόμη και σε ένα διαγωνισμό καραόκε!

Πηγή: must

Για περισσότερα θέματα επισκεφθείτε το must.com.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στραφείτε στον εσωτερικό σας ψυχισμό, αναλογιστείτε αν πράγματι μια τέτοια συνθήκη (του να γίνετε μάνες) είναι ρεαλιστική, συνειδητή και ποθητή και όχι για τα κοινωνικά «πρέπει»

«Εγώ πότε θα γίνω μάνα;»

Είναι μια πραγματικότητα που ορίζει τον κοινωνικό εαυτό κάθε γυναίκας που ξεπερνά μια συγκεκριμένη ηλικία
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ