ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Δυσκολεύστε να κοιμηθείτε; Δοκιμάστε αυτό το τσάι

Το τσάι που πρέπει να πιείτε

must.com.cy

Τίποτα δεν είναι καλύτερο από ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι, ειδικά πριν τον ύπνο. Ορισμένα τσάγια μπορούν να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα. Πολλά είδη τσαγιού από βότανα έχουν χρησιμοποιηθεί ως φυσικά φάρμακα για τον ύπνο εδώ και αιώνες, χάρη στην ικανότητά τους να καταπολεμούν την αϋπνία, το στρες και το άγχος. Μερικά μάλιστα έχουν μελετηθεί για τις ιδιότητες που προάγουν τον ύπνο.

Πράσινο τσάι με χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη

Το πράσινο τσάι είναι ένα δημοφιλές είδος τσαγιού γνωστό για την ξεχωριστή του γεύση και τα οφέλη για την υγεία. Ορισμένες μελέτες δείχνουν ότι θα μπορούσε επίσης να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου και να καταπολεμήσει την αϋπνία.

Τσάι μανόλιας

Φτιαγμένο από τον αποξηραμένο φλοιό, τα μπουμπούκια και τους μίσχους του φυτού μανόλιας, το τσάι μανόλιας χρησιμοποιείται συχνά ως φυσικό βοήθημα ύπνου σε πολλές μορφές παραδοσιακής ιατρικής.

Τσάι χαμομήλι

Το τσάι χαμομηλιού είναι ένα είδος τσαγιού από βότανα με λουλουδάτη γεύση και πιθανά οφέλη για την υγεία. Το χαμομήλι χρησιμοποιείται συχνά για να προάγει τον ύπνο χάρη στα ηρεμιστικά του αποτελέσματα.

Τσάι λεβάντας

Το τσάι λεβάντας δημιουργείται με την παρασκευή των μπουμπουκιών του λουλουδιού της λεβάντας σε νερό, δημιουργώντας ένα ζωντανό μοβ ρόφημα με ξεχωριστή γεύση και άρωμα.

Όχι μόνο απολαμβάνετε συχνά ως ένα καταπραϋντικό τσάι πριν τον ύπνο, αλλά ορισμένες έρευνες υποστηρίζουν επίσης ότι η λεβάντα μπορεί να προάγει τη χαλάρωση και να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση