ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Είστε χωρίς κλιματιστικό; 5 τρόποι για να κοιμηθείτε δροσερά

Αν δεν αντέχετε την ζέστη, δείτε αυτούς τους 5 τρόπους για να την αποφύγετε!

must.com.cy

Της Δέσποινας Άσπρου

Η αλήθεια είναι πως αυτό το διάστημα η θερμοκρασία έχει πραγματικά "αγγίξει" κόκκινο. Προφανώς, αν έχετε κλιματιστικό, τα πράγματα γίνονται ευκολότερα. Αν όμως δεν έχετε ή απλώς δεν θέλετε να το χρησιμοποιείται non stop, δείτε 5 τρόπους που θα δροσίσουν τον χώρο σας και θα σας επιτρέψουν να κοιμηθείτε χωρίς να ανησυχείτε για την αφόρητη ζέστη.

1.Κλείστε παντζούρια και κουρτίνες: Κλείστε τις κουρτίνες και τα παντζούρια ώστε να μην μπαίνει ο ήλιος και η υγρασία. Αυτό, θα κρατήσει το σπίτι σας πιο δροσερό.

2.Αν έχετε τέντες, δώστε προσοχή: Καλό είναι να κατεβάσετε το πρωί τις τέντες σας ώστε να κρατήσετε τον ήλιο μακριά. Όταν νυχτώσει, σηκώστε τις για να μπει αέρας στο σπίτι.

3.Αλλάξτε σεντόνια: Όσο περίεργο και αν σας ακούγεται, τα σεντόνια παίζουν σημαντικό ρόλο. Προτιμήστε βαμβακερά καθώς θα σας κρατήσουν δροσερούς περισσότερη ώρα.

4.Κάντε μπάνιο: Αν και μάλλον δεν χρειάζεται να σας το πούμε, καλό είναι πριν ξαπλώσετε να κάνετε ένα δροσερό μπάνιο - αφού έτσι η θερμοκρασία του σώματος πέφτει και τα πράγματα γίνονται ευκολότερα.

5.Πιείτε νερό: Το καλοκαίρι, ο οργανισμός αφυδατώνεται, οπότε το νερό είναι must.

Photo by Ava Sol on Unsplash

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ