ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Γιατί δεν πρέπει να πίνουμε καπουτσίνο μετά της 12:00

Η αποκάλυψη που έκανε Ιταλίδα influencer

must.com.cy

Μαρία Σάββα

Μια Ιταλίδα influencer, γνωστή για την αγάπη της για τον καφέ, έριξε κατηγορηματικές επικρίσεις σε όσους τολμούν να απολαμβάνουν καπουτσίνο μετά τις 12 το μεσημέρι. Η Nadia, με πάνω από 2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, γνωστή ως The Pasta Queen, ανακοίνωσε τις απόψεις της με ένα πειθαρχικό μήνυμα.

Η αναγνωρίσιμη προσωπικότητα συχνά μοιράζεται νόστιμες συνταγές μέσα από το προφίλ της. Παρόλα αυτά, στην τελευταία της ανάρτηση, ανέλαβε να αποτρέψει την πρακτική του καπουτσίνο μετά τη μεσημεριανή ώρα. Μίλησε στους ακολούθους της με αυστηρότητα, εξηγώντας ότι οι λάτρεις του καφέ πρέπει να τηρούν τις παραδόσεις.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι στην Ιταλία, το καπουτσίνο αποτελεί πρωινό ρόφημα και είναι σχεδόν αδιανόητο να το απολαμβάνει κανείς μετά το μεσημέρι. Το βίντεο ξεκινά με μια φωνή που ρωτά αν θέλει ένα καπουτσίνο, και η αντίδρασή της Nadia είναι εκφραστική. Απορούσε και γκριμάτσαρε προτού δηλώσει ότι δεν είναι πλέον ώρα για αυτό.

Στην συνέχεια εξήγησε την παράδοση των Ιταλών, που βλέπουν το καπουτσίνο ως πρωινή ευχαρίστηση. Χτύπησε το τραπέζι με το χέρι της και αναφώνησε με πάθος: «Είναι ρόφημα για το πρωί!». Αναλύοντας περαιτέρω, επισήμανε ότι ο καπουτσίνο αναζωογονεί τις αισθήσεις πρωί, και τονίζοντας αυστηρά: «Είναι αφρόγαλα! Είναι απαραίτητο να ξυπνάμε τις αισθήσεις μας πριν τις 10, αν αντέχετε ακόμα και 11. Όχι όμως μετά τις 12».

Τέλος, η Nadia εκτελεί μια εκ βαθέων εξήγηση για τη λογική πίσω από αυτή την παράδοση. Κατά τη διάρκεια του γεύματος, υποστήριξε ότι το στόμα και ο στομάχι μας είναι απασχολημένα, ενώ ένας γρήγορος εσπρέσο αρκεί για την απαραίτητη δόση ζωντάνιας. «Είναι σαν να τρώει ένας Αμερικανός χοτ ντογκ για πρωινό», τόνισε

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση