ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Η Anna Wintour σχολιάζει 13 looks του Met Gala από το 1974 μέχρι σήμερα

Το πιο απολαυστικό throwback

must.com.cy

ΤΟΥ ΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Μετά από ένα χρόνο χωρίς, ζούμε ξανά τις μέρες του Met Gala κι αυτό σημαίνει βίντεο από την Vogue, αναδρομές, throwbacks πριν το μεγάλο event της μόδας και άλλα τόσα μετά. Περιμένοντας το φετινό event - που θα πραγματοποιηθεί απόψε 13 Σεπτεμβρίου - η Vogue μάς χαρίζει ένα απολαυστικό βίντεο όπου η Anna Wintour σχολιάζει looks.

Πιο συγκεκριμένα, η αρχισυντάκτρια της αμερικανικής Vogue σχολιάζει 13 εμφανίσεις του Met Gala από το 1974 μέχρι σήμερα, ή καλύτερα μέχρι το τελευταίο Met Gala το 2019. Από το iconic πλέον see through outfit που φόρεσε η Cher το 1974 μέχρι την εμφάνιση της Sarah Jessica Parker με τον Alexander McQueen, την viral κίτρινη Guo Pei κάπα της Rihanna και τα 4 looks της Lady Gaga, η Wintour εκφράζει την άποψή της, δίνει μικρές πληροφορίες για το παρασκήνιο και μας προετοιμάζει για το μεγαλύτερο event της μόδας.

Δείτε το βίντεο.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ