ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Kαθάρισε τους τοίχους σου με 3 μόνο υλικά

Είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τους τοίχους μας όσο καθαρούς θα θέλαμε, ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι

Newsroom K

Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά και σίγουρα και εσείς, όπως και εμείς, που περνάτε τον περισσότερο σας χρόνο στο σπίτι, παρατηρείτε διάφορες μικρο-ατέλειες που θα θέλατε να φτιάξετε ώστε να ανανεώσετε τον χώρο σας αλλά και να τον διατηρήσετε λαμπερό και πεντακάθαρο.

Ε λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έχω παρατηρήσει κι εγώ κάποιους λεκέδες στους τοίχους μου στο σαλόνι. Από τη στιγμή που τους είδα, μου έχει γίνει εμμονή το να τους καθαρίσω. Η αλήθεια είναι, δυστυχώς, ότι είναι δύσκολο να διατηρήσουμε τους τοίχους μας όσο καθαρούς θα θέλαμε, ειδικά αν υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι.

Κάποιος θα ακουμπήσει με βρόμικα χέρια τον τοίχο είτε ένα έπιπλο που εφάπτεται του τοίχου. Επιπλέον, ένας πίνακας μπορεί να αφήσει σημάδι ενώ μπορεί κι εσύ κατά λάθος να λερώσεις τον τοίχο με το παπούτσι σου.

Λίγο-πολύ όλοι έχουμε ακούσει και δει στο διαδίκτυο διάφορα DIY tips για τον καθαρισμό των τοίχων. Αλλά σίγουρα αναρωτιέσαι αν τα tips που έχεις ακούσει κάνουν όντως δουλειά.

Λοιπόν, ο πιο κάτω τρόπος εμένα με βοήθησε στο να καθαρίσω γραμμές, γδαρσίματα και λεκέδες από τους τοίχους μου, χρησιμοποιώντας μόνο 3 υλικά που όλοι μας έχουμε στο σπίτι.

Ο πανεύκολος αυτός τρόπος χρειάζεται λίγη οδοντόκρεμα, ένα σφουγγαράκι, χαρτί κουζίνας ή χαρτοπετσέτες και ελάχιστο κόπο.
Καλό θα ήταν να πλέναμε τους τοίχους του σπιτιού μας ή να τους βάφαμε μια φορά τον χρόνο, όχι μόνο για λόγους καλαισθησίας αλλά και για να απαλλάξουμε την ατμόσφαιρα από τη σκόνη και την οποιαδήποτε βρομιά.

**Θυμήσου, πριν ξεκινήσεις το καθάρισμα, ότι θα πρέπει να απομακρύνεις πίνακες, έπιπλα ή ό,τι άλλο ακουμπάει τους τοίχους.

Δες το βίντεο.

 

 

Πηγή: must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Το πρώτο σημάδι κρίσης είναι οι συνεχόμενες εντάσεις και έντονοι διαπληκτισμοί, ειδικά όταν το ζευγάρι τσακώνεται με ασήμαντες αφορμές

4 σημάδια κρίσης στο γάμο μας

Όλο και περισσότερα ζευγάρια στην εποχή μας βιώνουν κρίση στο γάμο τους, κάτι το οποίο μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε διαζύγιο ...
Newsroom K
 |  ΘΕΜΑΤΑ