ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Κοιμάστε αμέσως όταν βλέπετε ταινίες; Αυτός είναι ο λόγος

Μάθετε πιο κάτω γιατί οι ταινίες σας φέρνουν υπνηλία

must.com.cy

Όταν φτάσετε σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα στην δουλειά, το μόνο πράγμα που θέλετε να κάνετε είναι φυσικά να φάτε και να ξαπλώσετε στον καναπέ σας για να παρακολουθήσετε μια ταινία ή ένα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς. Πολλές φορές όμως αυτό δεν πραγματοποιείτε καθώς λίγα λεπτά μετά την έναρξή της ταινίας έχετε ήδη κοιμηθεί. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό;

Αν και τις περισσότερες φορές ξέρουμε ήδη την απάντηση, καθώς αυτό που μπορεί να ευθύνεται είναι η κούραση ή το ότι απλά αυτό που βλέπουμε δεν μάς κινεί το ενδιαφέρον. Σύμφωνα όμως με τη Δρ. Sarah Silverman, αυτός η υπνηλία μπορεί να είναι ένδειξη μεγαλύτερου προβλήματος.

«Οι διαταραχές ύπνου είναι τρομερά συνηθισμένες και ιάσιμες, αλλά μπορεί να μην τις εντοπίζουμε καν, ειδικά στις γυναίκες. Το έντονο ροχαλητό δεν είναι η μόνο ένδειξη υπνικής άπνοιας. Μπορεί να είναι και το ότι σε παίρνει πανεύκολα ο ύπνος», είπε χαρακτηριστικά η Silverman, προσθέτοντας ότι μπορεί να είναι και σύμπτωμα αυπνίας. Ειδικά αν σε παίρνει ο ύπνος εύκολα παντού, εκτός από την ώρα που πηγαίνεις για ύπνο.

Κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις για να μην συμβαίνει αυτό είναι να μην κλείνεις όλα τα φώτα, να μην μπαίνεις κάτω από παπλώματα και να έχει πάντα δίπλα σας ένα ποτήρι με νερό και παγάκια.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση