ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο σωστός τρόπος για να καθαρίσετε το κινητό σας

Πολύ σημαντικό, ειδικότερα εν καιρώ κορωνοϊου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τον τελευταίο χρόνο έχουμε όλοι πάθει εμμονή με τον καθαρισμό τον χεριών μας, έχοντας σε κάθε τσάντα, στο αυτοκίνητο στο σπίτι και στο γραφείο, από ένα αντισηπτικό μπουκαλάκι.

Ωστόσο, λίγοι θα έχουν σκεφτεί την καθαριότητα του κινητού τηλεφώνου, που είναι άκρως σημαντική, εφόσον είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε είτε όχι, στη σήμερον ημέρα είναι η προέκταση του χεριού μας.

Η λύση δεν είναι να πασπαλίσετε το κινητό σας με άφθονο αντισηπτικό σπρέι, τζελ ή καθαριστικά πολλαπλών επιφανειών, απευθείας στη συσκευή. Σύμφωνα με τους ειδικούς, αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο κινητό σας, όπως για παράδειγμα να καταστραφεί η προστασία της οθόνης

Ένα τρόπος για να καθαρίσετε με ασφάλεια το κινητό σας, εφόσον το έχετε πρώτα απενεργοποίησει, είναι να βρέξετε ελαφρός ένα πανάκι σε χλιαρό νερό όπου θα έχετε ρίξει λίγο σαπούνι, και στη συνέχεια να καθαρίσετε την όλη επιφάνεια αλλά και τη θήκη του κινητού σας.

Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε ένα πανάκι μικροϊνών, όχι οτιδήποτε άλλο, όπως χαρτί κουζίνας ή πετσέτα, γιατί μπορεί να φθείρουν την επιφάνεια και οθόνη της συσκευής.

Για τα δύσκολα σημεία καλό θα ήταν να χρησιμοποιούσατε μπατονέτες, για να βεβαιωθείτε πως όλα τα spots είναι εντελώς καθαρά.

Πηγή: Must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ