ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πώς να προστατεύσετε τα tattoos σας στην παραλία

Tips που πρέπει να γνωρίζετε

must.com.cy

ΤΗΣ ΡΙΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

Η συνήθεια εφαρμογής tattoo στο σώμα έχει αυξηθεί κατά πολύ τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα στην σήμερον ημέρα να θεωρούμε alternative, τα άτομα που δεν έχουν τατουάζ πάνω τους.

Οπόταν εάν έχετε και εσείς κάποιο τατουάζ να διακοσμεί το σώμα σας, τότε συνεχίστε το διάβασμα, γιατί τα παρακάτω tips για το πώς να τα προστατεύσετε το καλοκαίρι στην παραλία, θα σας φανούν πολύ χρήσιμα.

Πώς να προστατεύσετε τα παλιά σας τατουάζ

Αντηλιακή κρέμα
Εφαρμόστε αντηλιακή κρέμα με ψηλό δείκτη SPF σε όλα τα σημεία όπου έχετε τατουάζ. Μερικές ουσίες που περιέχει το μελάνι των tattoo, τείνουν να ελκύουν περισσότερο τις ακτίνες του ήλιου πάνω τους. Επίσης, είναι σημαντικό να εφαρμόζετε το αντηλιακό στα εν λόγω σημεία, ξανά και ξανά περίπου κάθε 2 με 3 ώρες, διότι με μια και μόνο εφαρμογή, δεν θα υπάρξει η πλήρης προστασία του δέρματος.

Πώς να προστατεύσετε τα πιο πρόσφατα τατουάζ που δεν έχουν ακόμα επουλωθεί

Καλύψτε το
Σε περίπτωση που το τατουάζ σας είναι φρέσκο, τότε καλά θα κάνετε να το καλύψετε με κάποιο ανοιχτόχρωμο και καθαρό ρούχο. Πέραν του να κάθεστε διαρκώς στη σκιά, οι ακτίνες του ήλιου είναι τόσο δυνατές, που επηρεάζουν την επιδερμίδα και κάτω από αυτήν.

Αποφύγετε το νερό
Μην βρέξετε το τατουάζ σας με θαλασσινό νερό ή νερό της πισίνας, γιατί υπάρχει ψηλός κίνδυνος μόλυνσης του δέρματος από διάφορα βακτήρια. Η καλύτερη επιλογή που έχετε για να δροσιστείτε είναι να χρησιμοποιήσετε τα εξωτερικά ντους.

Σαπουνίστε την περιοχή
Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας ένα ειδικό σαπούνι χωρίς κάποια μυρωδιά ή χρώμα, κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες, για να σαπουνίζατε το φρέσκο τατουάζ σας, ούτως ώστε να απομακρύνετε τυχών μικρόβια και άμμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Στόχος είναι, να χαθούν τα κιλά που προστέθηκαν, να αντισταθμιστεί η αυξημένη πρόσληψη των κορεσμένων λιπαρών οξέων και του αλκοόλ

Διατροφή μετά τις γιορτές

Είναι η περίοδος όπου επιβάλλεται αποτοξίνωση από το κόκκινο κρέας, τα πολλά γλυκά, τα υπερβολικά λιπαρά και το αλκοόλ
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ