ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tα Dos και τα don’ts του καλοκαιριού

Αντί να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας για να πετύχουμε την τέλεια λήψη για το feed του Instagram μας, φέτος ας διευρύνουμε τη λίστα των αναμνήσεών μας

must.com.cy

Της Δέσποινας Άσπρου

Κάθε εποχή έχει τους δικούς της κανόνες και το καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να είναι η εξαίρεση. Η αγαπημένη για πολλούς περίοδος μπορεί να έχει ως σήμα κατατεθέν της την ανεμελιά και τη διασκέδαση και να φέρει μαζί της πολλές ταμπέλες και χαρακτηρισμούς, όπως οι υψηλές θερμοκρασίες, τα καταγάλανα νερά, τα cocktails και οι έντονοι ρυθμοί, ωστόσο το καλοκαίρι δεν είναι μόνο αυτά.

Κατά τη διάρκεια της εποχής, μάς δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε άγνωστες πτυχές του εαυτού μας συντροφιά με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, ενώ αποτελεί και την ιδανικότερη ευκαιρία για να συναντήσουμε τις κρυμμένες ομορφιές της χώρας μας ή ακόμη και του προορισμού που ο καθένας μας θα επιλέξει. Και ενώ σίγουρα τα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε είναι άπειρα, η ομάδα του must σάς προτείνει τα τριάντα έξι dos και don’ts της εποχής.

Δείτε στο must Αυγούστου - Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Αυγούστου μαζί με την Καθημερινή τα τριάντα έξι dos και don’ts της εποχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Aν θέλετε να ξεκινάτε τη μέρα σας με ένα πλήρες και ισορροπημένο πρωινό, σας δίνουμε πέντε 5 φανταστικές ιδέες
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ