ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θα γίνεις νέα μαμά; Να όσα δεν σου είπαν και πρέπει να περιμένεις

Μερικές αλήθειες για όσες ετοιμάζονται να γίνουν σύντομα μανούλες

must.com.cy

ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΑΣΠΡΟΥ

Πάμε στοίχημα πως για την μητρότητα έχεις ακούσει πολλά, μα πάρα πολλά. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, καλό είναι να γνωρίζεις πως θα ακούσεις ακόμη περισσότερα μόλις με το καλό γεννήσεις - μερικά εκ των οποίων, αλήθειες. Δεν πρόκειται όμως να σε κουράσω με θεωρίες και γενικές αντιλήψεις, οπότε ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Εφόσον έχεις πατήσει κλικ στον τίτλο μας, υποθέτω πώς είτε λαχταράς ένα παιδάκι, είτε είσαι ήδη έγκυος και αυτή την στιγμή πετάς στα σύννεφα από την χαρά σου, διαβάζεις βιβλία και άρθρα εγκυμοσύνης και γενικώς, προσπαθείς με κάθε τρόπο να προετοιμαστείς και να φανταστείς πώς είναι τα πράγματα στην πράξη. Φυσικά, αυτό δεν είναι και δεδομένο. Μπορεί το τεστ να βγήκε θετικό -και όχι, δεν μιλάω για αυτό του κορωνοϊού- και εσύ, να είσαι άκρως μπερδεμένη, να μην ξέρεις τι θέλεις και να σε πλημμυρίζει μια αγωνία για όσα θα έρθουν και όσα δεν περίμενες να συμβούν τόσο σύντομα. Ό,τι και αν συμβαίνει όμως, για να βρίσκεσαι αυτή την στιγμή εδώ μάλλον θες να μάθεις μερικά πράγματα για την στιγμή που θα κρατήσεις το μικρό σου αγγελούδι στην αγκαλιά σου και για τα όσα θα ακολουθήσουν – οπότε ναι, θα σου μιλήσω ως νέα μαμά προς νέα μαμά.

Διαβάστε περισσότερα στο must.com.cy

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέματα: Τελευταία Ενημέρωση

Οι μήνες που έρχονται, πάντα και για πάντα, λόγω κουλτούρας, θα σημαίνουν για εμάς πολύ περισσότερα από όσα αφήνουμε να εννοηθούν, ίσως γιατί – λόγω και του κλίματος

Είστε έτοιμοι για σχέση;

Τα πράγματα αλλάζουν, ο καιρός επιτρέπει στα άτομα να έρθουν πιο κοντά, αφήνει την ερωτική φαντασίωση να «κοιμηθεί».
must.com.cy
 |  ΘΕΜΑΤΑ