ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:33
 

Απόφοιτοι του C.I.I.M οι 4 από τους 5 νέους Γενικούς Διευθυντές

Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990

Δελτίο Τύπου

Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης πέντε κενών μόνιμων θέσεων γενικού διευθυντή, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ)προήγαγε τους κκ. Ανδρέα Λουκά, Μάριο Παναγίδη, Θεοφάνη Τρύφωνος, Γιώργο Παντελή και Θεοδόση Τσιόλα σε Γενικούς Διευθυντές.

Τέσσερεις από τους πέντε προαχθέντες, οι κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδης, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργος Παντελή είναι απόφοιτοι μεταπτυχιακού προγράμματος του C.I.I.M-Cyprus International Institute of Management. Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990 και είναι το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο ΜΒΑ για το Δημόσιο Τομέα στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό Συμβούλιο, η Διοίκηση, οι καθηγητές, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του C.I.I.M συγχαίρουμε και τους πέντε νέο-διορισθέντες Γενικούς Διευθυντές για το διορισμό τους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Οι απόφοιτοι μας κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδη, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργο Παντελή που διακρίθηκαν μεταξύ δεκάδων υποψηφίων και μας τιμούν με την επιτυχία τους και επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχει το C.I.I.M στους αποφοίτους του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και ταχεία επαγγελματική ανέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το κατασκοπευτικό βαν, η συγκάλυψη, η απολογία και και ο νέος εμφύλιος

«Πορδίκη να εγγραψεις στην βουλή τους ψεκασμούς... »
Αρμαγεδών  |  18:51

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Η Γερουσία εκκίνησε την ιστορική διαδικασία της δίκης του Τραμπ

«H Αμερική παραπαίει για ένα άχρηστο άτομο! »
ΑΚΑ  |  10:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X