ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 12:53
 

Απόφοιτοι του C.I.I.M οι 4 από τους 5 νέους Γενικούς Διευθυντές

Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990

Δελτίο Τύπου

Την περασμένη εβδομάδα, στο πλαίσιο της διαδικασίας πλήρωσης πέντε κενών μόνιμων θέσεων γενικού διευθυντή, η Επιτροπή Δημόσιας Υπηρεσίας (ΕΔΥ)προήγαγε τους κκ. Ανδρέα Λουκά, Μάριο Παναγίδη, Θεοφάνη Τρύφωνος, Γιώργο Παντελή και Θεοδόση Τσιόλα σε Γενικούς Διευθυντές.

Τέσσερεις από τους πέντε προαχθέντες, οι κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδης, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργος Παντελή είναι απόφοιτοι μεταπτυχιακού προγράμματος του C.I.I.M-Cyprus International Institute of Management. Και οι τέσσερεις διέπρεψαν ως μεταπτυχιακοί φοιτητές στο Master in Public Sector Management (MPSM),ένα πρόγραμμα που προσφέρεται από το 1990 και είναι το μόνο διεθνώς αναγνωρισμένο ΜΒΑ για το Δημόσιο Τομέα στην Κύπρο και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό Συμβούλιο, η Διοίκηση, οι καθηγητές, οι φοιτητές και οι απόφοιτοι του C.I.I.M συγχαίρουμε και τους πέντε νέο-διορισθέντες Γενικούς Διευθυντές για το διορισμό τους και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο τους. Οι απόφοιτοι μας κκ. Ανδρέας Λουκά, Μάριος Παναγίδη, Θεοφάνης Τρύφωνος, και Γιώργο Παντελή που διακρίθηκαν μεταξύ δεκάδων υποψηφίων και μας τιμούν με την επιτυχία τους και επιβεβαιώνουν για πολλοστή φορά την ποιοτική εκπαίδευση που παρέχει το C.I.I.M στους αποφοίτους του για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία και ταχεία επαγγελματική ανέλιξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X