ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Click & Pick από τους Φούρνους Ζορπάς

Παραγγέλνεις σήμερα, παραλαμβάνεις και απολαμβάνεις… την Καθαρά Δευτέρα!

Δελτίο Τύπου

Με σλόγκαν «Παραγγέλνεις. Παραλαμβάνεις. Απολαμβάνεις», οι Φούρνοι Ζορπάς παρουσιάζουν τη νέα υπηρεσία τους Click & Pick, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να παραγγείλει διαδικτυακά τα ψώνια του.

H υπηρεσία Click & Pick είναι διαθέσιμη μέσω της εφαρμογής των Φούρνων Ζορπάς “My bakery” και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό ευελιξία και ευκολία. Πρόκειται ουσιαστικά για μία υπηρεσία προ-παραγγελίας, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τα προϊόντα που θέλει, καθώς επίσης την ώρα και το παράρτημα που επιθυμεί να γίνει η παραλαβή. Με αυτό τον τρόπο, αποφεύγει τον συνωστισμό, την αναμονή, αλλά και την συναλλαγή αφού η πληρωμή γίνεται διαδικτυακά.

Το “My bakery app” των Φούρνων Ζορπάς, μετά και την τελευταία του αναβάθμιση έχει μπει για τα καλά στις ζωές μας, με τη νέα υπηρεσία Click & Pick να σηματοδοτεί μια νέα εποχή εξυπηρέτησης και αναβαθμισμένης εμπειρίας η οποία ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και του συνεχούς μεταβαλλόμενου τρόπου ζωής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και για την Καθαρά Δευτέρα. Μάλιστα όσον αφορά τη συγκεκριμένα μέρα, για κάθε παραγγελία μέσω Click & Pick, οι Φούρνοι Ζορπάς σας κερνούν έναν καφέ δωρεάν!

Η προσφορά ισχύει μόνο για αγορές αξίας €10 και άνω (σε μία απόδειξη) μέσω Click & Pick από το μενού της Καθαράς Δευτέρας. Η εξαργύρωση του δωρεάν καφέ μπορεί να πραγματοποιηθεί σε επόμενη αγορά.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση