ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:28
 

Δεν βρέθηκε αγοραστής για το Βερεγγάρια

Ολοκληρώθηκε ανεπιτυχώς η δημοπρασία, σε τρεις μήνες η επόμενη

Newsroom K

Χωρίς αγοραστή έμεινε το θρυλικό ξενοδοχείο Βερεγγάρια το οποίο είχε τεθεί σήμερα σε δημοπρασία το πρωί της Τρίτης. Παρόντες ήταν περίπου είκοσι άτομα, επενδυτές, επιχειρηματίες και δικηγόροι, ωστόσο κανένας εξ αυτών δεν προχώρησε σε προσφορά. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ», ενδιαφέρον υπήρχε τις μέρες που προηγήθηκαν από αγοράστές τόσο Κύπριους όσο και ξένους, στην πλειοψηφία τους Ρώσοι. Υπήρχε πιο έντονο ενδιαφέρον από μικρή μερίδα επνεδυτών, ωστόσο την ώρα της δημοπρασίας οι υποψήφιοι αγοραστές ήταν διστακτικοί και δεν προχώρησαν σε προσφορές.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη η Τράπεζα Κύπρου αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε νέο πλειστηριασμό του ξενοδοχείου εντός περιόδου τριών μηνών.
Αναμένεται δε ότι στην επόμενη δημοπρασία η επιφυλαχθείσα τιμή πώλησης του, θα μειωθεί. Υπενθυμίζεται ότι η αρχική του τιμή είχε οριστεί στα €2,36 εκατ.

Σε μια άλλη εξέλιξη, κατά την σημερινή διαδικασία, πωλήθηκε σε εταιρεία από την Λεμεσό τεμάχιο γης στον Πρόδρομο, με εμβαδό 3178 τμ σε οικιστική γη. Η αρχική τιμή του τεμαχίου ήταν €53,500 και τελικά αγοράστηκε για €76,000 ενώ η τιμή μαζί με το ΦΠΑ ανέρχεται περίπου στις €90,000.

Στις 3:30 το απόγευμα ξεκινά η διαδικασία και για το σπίτι της Ζήνας Κάνθερ, το οποίο βρίσκεται 450 μέτρα βορειοδυτικά του ξενοδοχείου Βερεγγάρια.Το ακίνητο αποτελείται από δύο συνεχόμενα χωράφια και μία διώροφη κατοικία, έχει ακανόνιστο σχήμα, επικλινή επιφάνεια και είναι περίκλειστο. Εφάπτεται σε χωμάτινο δρόμου κατά μήκος του βορείου συνόρου. Εντός του ακινήτου υπάρχει διώροφο κτήριο με δύο υπόγεια. Το κτήριο είναι ηλικίας 50 χρονών περίπου, και έχει εμβαδό 825τμ Όπως αναφέρεται στην περιγραφή το κτήριο διαθέτει βοηθητικό κτίριο ηλικίας 40 χρόνων περίπου κατασκευασμένο από τούβλο και πέτρα, εμβαδού 200τμ περίπου, ενώ εξωτερικά του κτιρίου υπάρχει πισίνα. Η επιφυλαχθείσα τιμή του τεμαχίου ορίστηκε στις €490,800

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Από τους αμπάλατους λαϊκιστές της βουλής άρχισαν τα δεινά όταν αρνήθηκαν την φορολογία 15% επί των καταθέσεων ...»
Αρμαγεδών  |  19:30

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«κ. Κούμα Αν τα καταφέρετε και με το σύστημα του ΓΕΣΥ, αυτό θα είναι το τρίτο λογισμικό σύστημα που ...»
Έλενα Νεοκλέους  |  10:28

Κάλεσμα Ακιντζί για άτυπη διάσκεψη

«O κύριος His Master`s Voice έχει την εντύπωση ότι μπορεί να μας δουλεύει! Ακιντζί εφέντημ, τζύλα το ...»
ΑΚΑ  |  09:38

Η Μόσχα καταδικάζει τις κυρώσεις της ΕΕ κατά της Τουρκίας

«Kύριε Ντόμπρο Κελαήδη, αυτός είναι ο Άντρος Κυπριανού!!! »
ΑΚΑ  |  09:35

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X