ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 13:14
 

DP World: Βραβεύτηκε ως το πιο αποτελεσματικό τερματικό κρουαζιέρων

H εταιρεία διακρίθηκε στα πρώτα Βραβεία MedCruise τα οποία διοργανώνονται για πρώτη φορά

Newsroom K

Η DP World Limassol τιμήθηκε με το βραβείο του «Πιο Αποτελεσματικού Τερματικού Κρουαζιέρων» στο πλαίσιο των Βραβείων MedCruise, τα οποία πραγματοποιήθηκαν φέτος για πρώτη φορά. Η υψηλού κύρους εκδήλωση του κλάδου της κρουαζιέρας διεξήχθη στη Γένοβα και σε αυτήν παρευρέθηκαν μέλη και συνεργάτες της MedCruise, εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, στελέχη του κλάδου και μέλη του διεθνούς τύπου.

Το τερματικό της DP World Limassol αποτελεί τον κύριο λιμένα κρουαζιέρων στην Κύπρο και είναι ειδικά σχεδιασμένο να φιλοξενεί τα μεγαλύτερα κρουαζιερόπλοια παγκοσμίως. Το νέο επιβατικό τερματικό, έκτασης 7,000 τ.μ., εγκαινιάστηκε τον Μάιο του 2018, προσφέροντας στις εταιρείες κρουαζιέρων και τους επιβάτες ένα πλούσιο φάσμα υπηρεσιών που ανταποκρίνεται σε όλες τους τις ανάγκες, βασισμένο στα υψηλά διεθνή πρότυπα και την αποτελεσματικότητα της DP World Limassol.

Ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby, δήλωσε πως: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που έχουμε λάβει αυτό το βραβείο καθώς αποτελεί αναγνώριση της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλλει η ομάδα μας για να παρέχει μία παγκοσμίου κλάσεως εμπειρία στους πελάτες μας. Στην DP World Limassol υπάρχει μια κοινή αντίληψη όσον αφορά τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς μας. Είναι πραγματικά ζήτημα περηφάνιας για εμάς να είμαστε σε θέση να υπερβαίνουμε τις προσδοκίες των πελατών μας σε ό,τι αφορά το επίπεδο εξυπηρέτησης και αποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά αυτό το τιμητικό βραβείο. Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αρχή Λιμένων Κύπρου, το Υπουργείο Μεταφορών και το Υφυπουργείο Τουρισμού για την εξαιρετική συνεργασία».

Ο κ. Meaby ανέφερε επίσης πως «Η Κύπρος διαθέτει μεγάλες προοπτικές και μπορεί να αξιοποιήσει στον μέγιστο βαθμό τις ευκαιρίες που διανοίγονται από την ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας. Η καθιέρωση του λιμανιού Λεμεσού ως βασικός περιφερειακός κόμβος κρουαζιέρας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για την εταιρεία μας. Στην DP World Limassol εργαζόμαστε σκληρά με σκοπό την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης του τομέα κρουαζιέρας στην Κύπρο, συνεισφέροντας παράλληλα στην ευρύτερη ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Ένας αγέλαστος και μοχθηρός άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι και λογικός!!! »
ΑΚΑ  |  10:59

Στο πηδάλιο του ΑΚΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές ο Άντρος

«Από πότε ενδιαφέρεσε για το καλό του ΑΚΕΛ κε ....ΑΚΑ? Μέχρι τώρα μόνο για τον Αβέρωφ ενδιαφερόσουν. ...»
Χριστοσ Α.  |  10:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X