ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:00
 

Engineering, Science and Technology Career Fair 2018 στο Frederick

Δελτίο Τύπου

H Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Frederick, σας προσκαλεί στο Engineering, Science and Technology Career Fair 2018, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, από τις 5.00μ.μ. – 8.00μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Frederick στη Λευκωσία (Γιάννη Φρειδερίκου 7, 1036, Παλλουριώτισσα).


Η έκθεση είναι μοναδική στο είδος της αφού λαμβάνουν μέρος κορυφαίοι εργοδότες, καθώς και φορείς, οργανισμοί και επαγγελματικοί σύνδεσμοι στους τομείς της Μηχανικής, της Επιστήμης και της Τεχνολογίας στην Κύπρο. Απευθύνεται σε προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς φοιτητές και απόφοιτους Πολυτεχνικών Σχολών, αλλά και σε μαθητές που θέλουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους στους τομείς της Μηχανικής, της Επιστήμης ή της Τεχνολογίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, απόφοιτοι και φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να:
- Γνωρίσουν πέραν των 30 σημαντικότερων και μεγαλύτερων εταιρειών στον τομέα της Μηχανικής και της Τεχνολογίας, να μάθουν για τις επαγγελματικές προοπτικές της εγχώριας και παγκόσμιας αγοράς εργασίας και να γνωρίσουν από κοντά πιθανούς μελλοντικούς εργοδότες.
- Υποβάλλουν τα βιογραφικά τους σημειώματα προς αξιολόγηση στις εταιρείες που θα συμμετάσχουν.

Επιπρόσθετα, υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να:
- Πληροφορηθούν για τα καινοτόμα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τα στοχευμένα μέτρα στήριξης των φοιτητών σε οικονομικό, ακαδημαϊκό, προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
- Ανακαλύψουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχουν στους τομείς της μηχανικής και της τεχνολογίας, και να τις δουν από τη θεωρία στην πράξη συνομιλώντας με φοιτητές που θα τους παρουσιάζουν πτυχιακές εργασίες (κατασκευές, εφαρμογές κ.λπ.) και επιτεύγματα από συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμιους διαγωνισμούς.
- Nα διεκδικήσουν δωρεάν συμμετοχή στο πρωτοποριακό τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού e-mellon, το μοναδικό τεστ που εκτός από ενδιαφέροντα, αξιολογεί και αναλύει την προσωπικότητα και τις ικανότητες.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X