ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Έντεκα προορισμοί μέχρι 50 ευρώ από Λάρνακα

Φθηνός προορισμός η Βιέννη το Λονδίνο και το Μιλάνο για τους Κύπριους

Της Μαρίας Ηρακλέους

Δημοφιλής προορισμός έγινε τον Δεκέμβριο για τους Κύπριους η Βιέννη, κάτι που φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν κατακλύσει τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια πρόχειρη αναζήτηση στο Google διαπιστώνεται ότι η Βιέννη είναι ο φθηνότερος τουριστικός προορισμός από Λάρνακα για τους επόμενους έξι μήνες, από την πληθώρα των επιλογών για προορισμούς σε Ευρώπη, Ρωσία και Ανατολική Μεσόγειο.

Κοστίζει μάλιστα μόλις 35 ευρώ αν και χωρίς αποσκευές, η απευθείας πτήση με Wizz Air από την Παρασκευή 6 Μαρτίου μέχρι την Παρασκευή 13 Μαρτίου. Η τιμή ανεβαίνει στα 134 ευρώ με Austrian Airlines, και στα 275 ευρώ με ενδιάμεση στάση με Lufthansa.

Εξίσου φθηνή είναι και η Σόφια για την εβδομάδα από 14 Φεβρουαρίου μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου, με την τιμή να ξεκινά και πάλι από 35 ευρώ με Wizz Air να ανεβαίνει στα 168 ευρώ με Austrian Airlines και στα 169 ευρώ με Lufthansa.

Για το Λονδίνο το κόστος είναι 40 ευρώ με Wizz Air για απευθείας πτήση από τις 14-21 Φεβρουαρίου, ενώ η πτήση για Κρακοβία είναι στα 45 ευρώ την περίοδο 16- 23 Φεβρουαρίου.

Από 25 ευρώ ξεκινούν οι τιμές για το Κουτάισι από 1η μέχρι 8 Φεβρουαρίου, 30 για το Ιάσιο, 40 ευρώ για το Κισινάου και 40 ευρώ για το Βελιγράδι.

Σε πολύ χαμηλές τιμές μπορούν να βρουν τα εισιτήρια όσοι θέλουν να ταξιδέψουν για πιο δελεαστικούς προορισμούς όπως Βερολίνο και Μιλάνο. Συγκεκριμένα για Βερολίνο οι τιμές ξεκινούν από 47 ευρώ για την περίοδο 18-25 Ιανουαρίου και 48 ευρώ για Μιλάνο την πρώτη εβδομάδα Απριλίου.

Αθήνα- Θεσσαλονίκη- Βερολίνο

Φυσικά οι πιο πάνω τιμές δεν αφορούν την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων αλλά τις εβδομάδες που ακολουθούν μετά το τέλος της Πρωτοχρονιάς. Υπάρχουν όμως στοιχεία για το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων τα οποία προκύπτουν από έρευνα του παγκύπριου συνδέσμου καταναλωτών η οποία διενεργήθηκε από τις 22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι τιμές για Αθήνα για την περίοδο 23-27 Δεκεμβρίου κυμαίνονται από 270- 300 ευρώ. Για το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς από 30- 2 Ιανουαρίου 2020 οι τιμές κυμαίνονται από 242- 262 ευρώ. Όπως διευκρινίζεται από τον σύνδεσμο, αυτές είναι και οι φθηνότερες τιμές που βρέθηκαν κατά την έρευνας του.

Ακριβότερη είναι η Θεσσαλονίκη από 298- 366 ευρώ για την περίοδο των Χριστουγέννων και από 282-348 τα φθηνότερα εισιτήρια για την περίοδο από 30 Δεκεμβρίου μέχρι 2 Ιανουαρίου.

Στην περίπτωση του Λονδίνου τα φθηνότερα εισιτήρια κυμαίνονται από 420-460 ευρώ για το τριήμερο των Χριστουγέννων και από 348-498 ευρώ το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνδέσμου Μάριο Δρουσιώτη, η πλέον αξιόπιστη και ασφαλέστερη επιλογή για τους καταναλωτές είναι να κλείνουν τα εισιτήρια τους μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα παρά από μια ιστοσελίδα η οποία προσφέρει πολύ χαμηλές τιμές εισιτηρίων αλλά καμία εγγύηση σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην πτήση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίας Ηρακλέους

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση