ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:28
 

Επενδύσεις 70 εκατ. για την PrimeTel

Το νέο δίκτυο της PrimeTel αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εμπλουτίζεται με περισσότερα data κάθε καινούργιο πακέτο σύνδεσης

Δελτίο Τύπου

Με περισσότερο MB εμπλουτίζει τα πλάνα της η PrimeTel, η οποία αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το νέο της δίκτυο. Σε δελτίο Τύπου της Primetel αναφέρεται ότι η ενίσχυση των προγραμμάτων με extra δεδομένα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου κινητής της εταιρείας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και παγκύπρια.

Σημειώνεται ότι τα ανανεωμένα πλάνα σχεδιάστηκαν με σκοπό να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός συνδρομητή στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ενώ παρέχονται παράλληλα υψηλότερες ταχύτητες και βελτιωμένη χωρητικότητα για ακόμη περισσότερα δεδομένα. Η συνεχής επέκταση του δικτύου, αποτελεί μέρος της μεγάλης επένδυσης της εταιρίας σε υπερσύγχρονες υποδομές νέας γενιάς, ύψους €70 εκ. ευρώ, που θα διασφαλίζει πραγματικά κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας για όλους.

Το νέο value-for-money πλάνο επικοινωνίας της PrimeTel δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές να επικοινωνούν με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους και να σερφάρουν με 1GB mobile internet με μόνο €19.90. Παράλληλα τρέχει το νέο πλάνο Unlimited Everything με μόνο €49.90/ μήνα.

Η σύνδεση με τα πλάνα της εταιρείας γίνεται είτε στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, είτε κάνοντας μια κλήση στο 133. Επιπλέον προσφέρεται ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Απαντούν οι εκπαιδευτικοί στην έκκληση Χαμπιαούρη για διάλογο

«Ως εκπαιδευτικές οργανώσεις είστε απαράδεκτοι. Δεν σέβεστε ούτε την εργοδότησή σας, ούτε τους μαθητές, ...»
Ελένη Αγαθοκλέους  |  18:46

Δρόμος μετ’ εμποδίων για τον τουρισμό

«Τα παιδία παίζει, οι ηλίθιοι πληρώνουν φόρους και οι ατσίδες πωλούν και αγοράζουν τα πάντα και τους ...»
Ai Em  |  09:37

Ο Ερντογάν απειλεί τις ΗΠΑ με εισβολή στη Συρία

«Ρε μ......κα Τραμπ, σε λίγο θα σου ζητήσει να κάνεις επίκυψη και επειδή αντιλήφθηκε ότι είσαι επιρρεπής..... ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Εισήλθε σε οικία 34χρονης, της επιτέθηκε άσμενα και την έκλεψε

«Nα σταλεί στην χώρα προέλευσης. Αν θέλουμε να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Και ας μην πουν κάποιοι ...»
ΑΚΑ  |  09:18

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X