ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 21:04
 

Επενδύσεις 70 εκατ. για την PrimeTel

Το νέο δίκτυο της PrimeTel αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, εμπλουτίζεται με περισσότερα data κάθε καινούργιο πακέτο σύνδεσης

Δελτίο Τύπου

Με περισσότερο MB εμπλουτίζει τα πλάνα της η PrimeTel, η οποία αναπτύσσει με γρήγορους ρυθμούς το νέο της δίκτυο. Σε δελτίο Τύπου της Primetel αναφέρεται ότι η ενίσχυση των προγραμμάτων με extra δεδομένα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου κινητής της εταιρείας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα, αλλά και παγκύπρια.

Σημειώνεται ότι τα ανανεωμένα πλάνα σχεδιάστηκαν με σκοπό να καλύψουν όλο το φάσμα των αναγκών ενός συνδρομητή στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς ενώ παρέχονται παράλληλα υψηλότερες ταχύτητες και βελτιωμένη χωρητικότητα για ακόμη περισσότερα δεδομένα. Η συνεχής επέκταση του δικτύου, αποτελεί μέρος της μεγάλης επένδυσης της εταιρίας σε υπερσύγχρονες υποδομές νέας γενιάς, ύψους €70 εκ. ευρώ, που θα διασφαλίζει πραγματικά κορυφαία ποιότητα επικοινωνίας για όλους.

Το νέο value-for-money πλάνο επικοινωνίας της PrimeTel δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές να επικοινωνούν με απεριόριστα λεπτά ομιλίας και SMS προς όλους και να σερφάρουν με 1GB mobile internet με μόνο €19.90. Παράλληλα τρέχει το νέο πλάνο Unlimited Everything με μόνο €49.90/ μήνα.

Η σύνδεση με τα πλάνα της εταιρείας γίνεται είτε στέλνοντας δωρεάν SMS στο 8585, είτε κάνοντας μια κλήση στο 133. Επιπλέον προσφέρεται ηλεκτρονικά μέσω του www.primetel.com.cy ή σε οποιοδήποτε κατάστημα PrimeTel, Public ή Telefone.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Το κατασκοπευτικό βαν, η συγκάλυψη, η απολογία και και ο νέος εμφύλιος

«Πορδίκη να εγγραψεις στην βουλή τους ψεκασμούς... »
Αρμαγεδών  |  18:51

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Γειά σου Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο ...»
mr scott  |  13:33

Καταζητείται 25χρονος για επίθεση και οπλοφορία

«Δεν κάνει να γνωρίζουμε αν οπλοφορεί; αν είναι επικίνδυνος;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:14

Η Γερουσία εκκίνησε την ιστορική διαδικασία της δίκης του Τραμπ

«H Αμερική παραπαίει για ένα άχρηστο άτομο! »
ΑΚΑ  |  10:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X