ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:09
 

ΕΥ: Ανακηρύχτηκε ο ελκυστικότερος εργοδότης στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών

Σύμφωνα με τη Universum, World’s Most Attractive Employers

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ ανακηρύχθηκε ελκυστικότερος εργοδότης παγκοσμίως στον τομέα παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών για δεύτερη συνεχή χρονιά και τέταρτος πιο ελκυστικός εργοδότης μεταξύ όλων των εταιρειών, σύμφωνα με την ετήσια κατάταξη της Universum, World’s Most Attractive Employers. Η κατάταξη της Universum για το 2017 βασίζεται σε έρευνα μεταξύ περισσότερων από 290.000 φοιτητών πληροφορικής/ μηχανολογίας και επιχειρηματικών σπουδών σε κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα σε 12 από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου.

Στη φετινή έρευνα, η EY κατέλαβε την πρώτη θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών σε πέντε χώρες: ΗΠΑ, Καναδά, Γαλλία, Κίνα και Αυστραλία. Επιπλέον, η EY συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά μεταξύ των 50 κορυφαίων εργοδοτών παγκοσμίως για φοιτητές πληροφορικής και μηχανολογίας, σύμφωνα με τη Universum.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της EY Κύπρου, κ. Σταύρος Παντζαρής, επεσήμανε: «Η πρώτη θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά στην έρευνα της Universum, ως ο ελκυστικότερος εργοδότης στον τομέα επαγγελματικών υπηρεσιών μεταξύ των φοιτητών κορυφαίων πανεπιστημίων διεθνώς, μας χαροποιεί και μας τιμά ιδιαίτερα. Σκοπός μας στην EY, είναι να προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία τόσο για τους πελάτες μας όσο και για το ανθρώπινο δυναμικό μας. Επενδύουμε στους ανθρώπους μας με στόχο να αναδείξουμε τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους, και να αναπτύξουμε αυριανούς ηγέτες που είναι σε θέση να παρέχουν λύσεις σε σύνθεταπροβλήματα και να συμβάλλουν στην δημιουργία ενός καλύτερουεργασιακού κόσμου.»

Το 2016, η ΕΥ επένδυσε πάνω από 500 εκατομμύρια δολάρια στην κατάρτιση προσωπικού και σχεδόν 12 εκατομμύρια ώρες εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε όλο τον κόσμο. Αντικαθιστώντας παραδοσιακά προγράμματα κατάρτισης με νέου τύπου ασκήσεις που προσομοιώνουν πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις, οι άνθρωποι της EY είχαν την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις νέες δεξιότητές τους και να δουν πώς οι δεξιότητες αυτές μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή τους εργασία.

Ο κ. Ανδρέας Αβρααμίδης, Επικεφαλής Ανθρωπίνου Δυναμικού της EY Κύπρου, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που για άλλη μια φορά βρισκόμαστε στην κορυφή της κατάταξης τηςUniversumως ο πιο ελκυστικός εργοδότης στον κόσμο στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και ο τέταρτος πιο ελκυστικός εργοδότης συνολικά. Το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι αναμφισβήτητα το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο και καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να υποστηρίξουμε την ανάπτυξή τους και να τους βοηθήσουμε να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους. Στην Κύπρο, θα συνεχίσουμε να εστιάζουμε στην προσέλκυση κορυφαίων ταλέντων και στη δημιουργία ευκαιριών για τους ανθρώπους μας, προκειμένου να μπορέσουν να ενισχύσουν την αξία τους και να γίνουν οι ηγέτες που φιλοδοξούν να είναι.»

Η ΕΥ απασχολεί σήμερα πάνω από 250.000 άτομα σε περισσότερες από 150 χώρες σε όλο τον κόσμο, με συνολικά έσοδα 29,6 δις δολάρια το οικονομικό έτος 2016.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Στην αντεπίθεση οι γιατροί του δημοσίου

«Προς κυρία Έλενα Νεοκλέους: μην εκπλήττεστε για την αρνητική στάση του Κούμα. Ο άνθρωπος κάνει ...»
ΑΚΑ  |  09:23

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Mιλούμε για μια ομάδα 56 άχρηστων ατόμων! »
ΑΚΑ  |  09:18

Αδιάλλακτη η Τουρκία παρά τον αποκλεισμό από τα F-35

«Η γελεία αυτή ιστορία έδωσε την ευκαιρία στον κόσμο να επιβεβαιώσει ότι ο άνθρωπος που ηγείται των ΗΠΑ ...»
ΑΚΑ  |  09:17

Επιστολή Συνδέσμου Τραπεζών προς Πρόεδρο Βουλής για εκποιήσεις

«Από τους αμπάλατους λαϊκιστές της βουλής άρχισαν τα δεινά όταν αρνήθηκαν την φορολογία 15% επί των καταθέσεων ...»
Αρμαγεδών  |  19:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X