ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

EY: Νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα σεμιναρίων περί φορολογικών και νομικών θεμάτων

Επιμόρφωση επί των συχνών ρυθμιστικών και φορολογικών επικαιροποιήσεων και στην ανάπτυξη των αρχών δικαίου μέσα από νέα σειρά πρακτικών σεμιναρίων

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ Κύπρου επιστρέφει με τη νέα της σειρά σεμιναρίων σε φορολογικά και νομικά θέματα, απευθυνόμενη σε όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση και κατάρτιση τους, περί των συνεχών εξελισσόμενων εγχώριων και διεθνών φορολογικών και ρυθμιστικών πρακτικών. Σε ένα σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο με επίκεντρο την διαφάνεια και την συμμόρφωση, οι φορολογικές και ρυθμιστικές ανάγκες μπορούν να καλυφθούν μόνο με αδιάκοπη αναβάθμιση της γνώσης.

Αναγνωρίζοντας τόσο τις επαγγελματικές απαιτήσεις όσο και τη ζήτηση για πρακτική εκπαίδευση, η ΕΥ Κύπρου παραδίδει σεμινάρια που ανταποκρίνονται στις τρέχουσες ανάγκες του λειτουργού και συμβούλου σε οικονομικά, λογιστικά, φορολογικά, νομικά πεδία, καθώς και επιχειρηματιών και επενδυτών που χρειάζεται να εξετάσουν τις σχετικές φορολογικές και νομικές παραμέτρους στον οργανισμό τους.
Με έμφαση στην πρακτικότητα, τα σεμινάρια παραδίδονται από εξειδικευμένη ομάδα εκπαιδευτών, πιστοποιημένη από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑΝΑΔ), την Παγκόσμια Ακαδημία της ΕΥ και τον Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο. Με τη χρήση μοντέρνας τεχνολογίας, περιπτωσιολογικών μελετών (case studies), και ομαδικών, γραπτών ή προφορικών ασκήσεων, οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν διαδραστικά, σε ένα ασφαλές περιβάλλον, για την επίλυση φορολογικών και νομικών θεμάτων που αναμένεται να συναντήσουν στην καθημερινή τους εργασία.

Εκτός από τα πολυεπιχειρησιακά προγράμματα, η ΕΥ Κύπρου παρέχει εξειδικευμένα σεμινάρια, τα οποία μπορούν να επιδοτηθούν από την ΑΝΑΔ, προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες περιστάσεις των εταιρειών, και παράλληλα των αναγκών του προσωπικού τους, όπως προκύπτουν μετά από σχετική μελέτη των οργανισμών αυτών. Επιπρόσθετα, για την ικανοποίηση των τοπικών αλλά και των διεθνών αναγκών, η ΕΥ Κύπρου διευρύνει τις υπηρεσίες της, προσφέροντας ευέλικτη, εξ αποστάσεως πρόσβαση, μέσω ζωντανής μετάδοσης, κατ’ απαίτηση βίντεο (video on demand) και διαδικτυακής μάθησης.

Ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής των Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, σημειώνει: “Έχουμε εισαγάγει αυτή τη φορολογική και νομική εκπαιδευτική πρωτοβουλία, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας και του ευρύτερου κοινού για συνεχή ενημέρωση και επιμόρφωση. Σκοπός μας στην EY είναι να βοηθήσουμε στην οικοδόμηση ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου, και με αυτό το πνεύμα, αντιμετωπίζουμε τις πιο κοινές επιχειρηματικές προκλήσεις, που εστιάζονται συνήθως στη φορολογική και τη νομική συμμόρφωση, μέσα από την προσφορά αξιόλογων πρακτικών γνώσεων’’.

Ο Γιώργος Λιασής, Συνέταιρος και Επικεφαλής Έμμεσων Φόρων της ΕΥ Κύπρου, ο οποίος ασχολείται με τα πλέον ταχέως εξελισσόμενα φορολογικά πεδία, όπως Φ.Π.Α. και καταναλωτικοί φόροι, αναφέρει: “Με τον τρόπο που μεταβάλλεται καθημερινά το εγχώριο και διεθνές φορολογικό και κανονιστικό πλαίσιο, προκύπτει το ερώτημα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις αντιδρούν για να αντιμετωπίσουν τις απρόσκοπτες εξελίξεις. Προσπαθούμε να απαντήσουμε σε αυτό το ερώτημα προωθώντας και αναπτύσσοντας χρήσιμα εργαλεία γνώσης για τις εταιρείες και τα στελέχη τους που δραστηριοποιούνται στη Κύπρο’’.

Ο Παναγιώτης Θρασυβούλου, Συνέταιρος και Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού της ΕΥ Κύπρου, υπογραμμίζει: "Η EY έχει εδραιωθεί ως κύριος πάροχος επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης. Η εξειδίκευσή μας καλύπτει από διαπροσωπικές επικοινωνιακές δεξιότητες (soft skills) και ανάπτυξη ταλέντων και ηγεσίας, μέχρι φορολογική και νομική εκπαίδευση και τη μεταφορά εμπειρογνωμοσύνης. Είμαι περήφανος για ότι έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα και προσβλέπω στην υλοποίηση των νέων μας προγραμμάτων’’.

H EY Κύπρου εκδίδει τακτικά ενημερωτικές ειδοποιήσεις και διοργανώνει εκδηλώσεις πελατών και εκπαιδευτικά σεμινάρια, συμβουλεύοντας επί φορολογικών και νομικών θεμάτων. Πατήστε εδώ για πρόσβαση στο σχετικό ενημερωτικό βίντεο και το πρόγραμμα σεμιναρίων για την περίοδο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:16

#PoliticsBlog Η πόρτα του φρενοκομείου και η ορθάνοιχτη πόρτα του ΔΗΚΟ

«Η Ελλάδα έχει τα στρατιωτικά μέσα να αντιπαρατεθεί με την Τουρκία. Εμείς; Η μήπως θα στείλουν οι Γάλλοι ...»
Leon  |  11:15

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Όπως ήδη ελέχθη, αυτή η ιστορία είναι και το Βαρερλώ του Άντρου Κυπριανού και του κόμματος του βεβαίως! ...»
ΑΚΑ  |  21:01

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση