ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:17
 

ΕΥ: Παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό

Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ αναγνωρίστηκε από την Forrester Research ως ηγέτιδα εταιρεία στην πρόσφατη έκθεση, The Forrester Wave™: Global Digital Business Transformation Accelerators, Q1 2019. Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών ως προς τις δυνατότητές τους να υποστηρίζουν τις Διοικήσεις και τους Digital Officers οργανισμών να σχεδιάζουν και να υλοποιούν επιτυχώς προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση: «Καθώς το παραδοσιακό μοντέλο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών φαίνεται να είναι μη αποδοτικό πλέον, η αποτελεσματική ενσωμάτωση νέων και ευέλικτων ψηφιακών δεξιοτήτων στις συμβουλευτικές εταιρείες αποτελεί βασικό κριτήριο υπεροχής στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, συμβουλευτικές εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες end-to-end λύσεις, μέσω συνεχούς εξέλιξης υπηρεσιών διαμόρφωσης στρατηγικής που θα συνδέονται άμεσα με δεξιότητες ψηφιακής σχεδίασης και υλοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ, παράλληλα, θα επιτυγχάνουν μειωμένο χρόνο απόκρισης στην αγορά, είναι πιο σωστά τοποθετημένες για να υποστηρίξουν τον επιτυχημένο επιχειρηματικό ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών τους».

Η έκθεση αναφέρει ότι η ΕΥ ξεχωρίζει λόγω της επιχειρηματικής καινοτομίας που εφαρμόζει. Η ΕΥ συνδέει αποτελεσματικά την καινοτομία με τα αποτελέσματα των πελατών της σε προγράμματα επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Παράλληλα, διακρίθηκε και για την ενσωμάτωση των 20 παγκόσμιων κέντρων καινοτομίας EY wavespace™ και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους. Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι οι εξαγορές άλλων σχετικών επιχειρήσεων που έχει πραγματοποιήσει η ΕΥ έχουν προσθέσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της.

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, τονίζει «Η αναγνώριση από την Forrester Research αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας στην EY. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες αλλά και μεγάλες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ομάδες της EY στην Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο, βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι αναδυόμενες τάσσεις, να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των πελατών μας να μετασχηματισθούν και να ξεχωρίσουν».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ερντογάν: Κανείς δεν μπορεί να γονατίσει την Τουρκία

«Ο μόνος που θα τη γονατίσει είσαι εσύ!!! »
ΑΚΑ  |  09:34

Άνοιξε τον ασκό του Αιόλου η πρόταση Ακιντζί

«Ο κ. His Master`s Voice ξαναμίλησε!»
ΑΚΑ  |  09:12

Αρχιεπίσκοπος: Γιατί δεν πήγα στην κηδεία του Δ. Χριστόφια

«"......κάλεσαν τον Άγιο αδελφό"!!! O ένας βαγαπόντης λέγει τον άλλο βαγαπόντη ΑΓΙΟ! Μα πότε εν ...»
ΑΚΑ  |  18:26

Πρόταση Ακιντζί για δημιουργία κοινής επιτροπής για υδρογονάνθρακες

«Η πρόταση Ακκιντζί δίνει την ευκαιρία στον Αναστασιάδη να δείξει πόσο έξυπνος είναι. Αν είναι! »
ΑΚΑ  |  18:23

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια

Παγωτά PAPAFiLiPOU με Στέβια

Παρασκευασμένα από φρέσκο Κυπριακό άπαχο γάλα, χωρίς ζάχαρη, με βιολογικό Στέβια Παραγουάης, χωρίς γλουτένη, χωρίς ζελατίνη ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X