ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:48
 

ΕΥ: Παγκόσμιος ηγέτης στον ψηφιακό επιχειρηματικό μετασχηματισμό

Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών

Δελτίο Τύπου

Η ΕΥ αναγνωρίστηκε από την Forrester Research ως ηγέτιδα εταιρεία στην πρόσφατη έκθεση, The Forrester Wave™: Global Digital Business Transformation Accelerators, Q1 2019. Η έκθεση αξιολόγησε διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες, εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων τεχνολογικών υπηρεσιών και εταιρείες ψηφιακών υπηρεσιών ως προς τις δυνατότητές τους να υποστηρίζουν τις Διοικήσεις και τους Digital Officers οργανισμών να σχεδιάζουν και να υλοποιούν επιτυχώς προγράμματα ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με την έκθεση: «Καθώς το παραδοσιακό μοντέλο παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών φαίνεται να είναι μη αποδοτικό πλέον, η αποτελεσματική ενσωμάτωση νέων και ευέλικτων ψηφιακών δεξιοτήτων στις συμβουλευτικές εταιρείες αποτελεί βασικό κριτήριο υπεροχής στην αγορά. Πιο συγκεκριμένα, συμβουλευτικές εταιρείες που μπορούν να προσφέρουν ολοκληρωμένες end-to-end λύσεις, μέσω συνεχούς εξέλιξης υπηρεσιών διαμόρφωσης στρατηγικής που θα συνδέονται άμεσα με δεξιότητες ψηφιακής σχεδίασης και υλοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών, ενώ, παράλληλα, θα επιτυγχάνουν μειωμένο χρόνο απόκρισης στην αγορά, είναι πιο σωστά τοποθετημένες για να υποστηρίξουν τον επιτυχημένο επιχειρηματικό ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών τους».

Η έκθεση αναφέρει ότι η ΕΥ ξεχωρίζει λόγω της επιχειρηματικής καινοτομίας που εφαρμόζει. Η ΕΥ συνδέει αποτελεσματικά την καινοτομία με τα αποτελέσματα των πελατών της σε προγράμματα επιχειρηματικού μετασχηματισμού. Παράλληλα, διακρίθηκε και για την ενσωμάτωση των 20 παγκόσμιων κέντρων καινοτομίας EY wavespace™ και την εμπειρία που προσφέρουν στους πελάτες τους. Η έκθεση αναφέρει, επίσης, ότι οι εξαγορές άλλων σχετικών επιχειρήσεων που έχει πραγματοποιήσει η ΕΥ έχουν προσθέσει ένα ευρύ φάσμα ψηφιακών δυνατοτήτων στο χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της.

Ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, τονίζει «Η αναγνώριση από την Forrester Research αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους μας στην EY. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί σημαντικές ευκαιρίες αλλά και μεγάλες προκλήσεις για τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς της οικονομίας. Οι ομάδες της EY στην Κύπρο αλλά και σε όλο τον κόσμο, βοηθούν τις επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιουργούν οι αναδυόμενες τάσσεις, να εκμεταλλευτούν τις δυνατότητες και να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους, στηρίζοντας τις προσπάθειες των πελατών μας να μετασχηματισθούν και να ξεχωρίσουν».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Είναι εφικτή η βελτίωση της οδικής νοοτροπίας;

«Το ταχυδρομείο στην Αραδίππου στη Λάρνακα βρίσκεται πάνω στα φώτα τροχαίας. Συνέχεια είναι σταθμευμένα ...»
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΥ  |  15:20

Η Τουρκία τρυπά στο «8» εξ ονόματος του ψευδοκράτους

«ΤΟΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΙΣ ........ ΟΛΙΓΑ !!!!»
YIANNOULIS  |  11:05

Διολίσθησε στην 41η θέση η Κύπρος στην διαφθορά

«Κάποιος να στείλει το μήνυμα στους γνστούς γαμπρούδες που εδώ έγιναν ρεζίλι και νομίζουν ότι στο εξωτερικό ...»
ΑΚΑ  |  10:07

Ξεκινά έρευνες στο «6» η ΕΝΙ

«Ο θεός να προστατεύσει την κυπριακή ΑΟΖ από την Τουρκία. Αμήν.»
Marios  |  04:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Η Κίνα παραμένει στην κορυφή του πιο πρόσφατου Δείκτη, κυρίως λόγω του μεγέθους των επενδύσεων που γίνονται στην περιοχή.

EY: Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι μόνο μέρος της λύσης για την επίτευξη των στόχων για μηδενικές εκπομπές αερίων

Για να υλοποιηθεί το σενάριο του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας, οι επενδύσεις σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα πρέπει να ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X