ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ: Προχωράμε μαζί, για έναν κόσμο χωρίς παιδικό καρκίνο

Μία νέας δράση σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου

Δελτίο Τύπου

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής υπευθυνότητας, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου ΑΛΑΜΠΡΑ, ανακοινώνει την έναρξη μίας νέας δράσης σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου. Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η οικονομική ενίσχυση του Παγκύπριου Συνδέσμου για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μία Ευχή», συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια.

Συγκεκριμένα, από τις 6 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου, με κάθε αγορά παιδικού γιαουρτιού YOOPI από τα ψυγεία των Υπεραγορών Παπαντωνίου, προσφέρονται €0.20 στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Αποστολή της δράσης αυτής είναι η στήριξη όλων των δραστηριοτήτων και ενεργειών του Συνδέσμου ενάντια στον παιδικό καρκίνο.

Οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του Συνδέσμου είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.

Με αφορμή τη δράση αυτή σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ καλεί τους καταλανωτές να γίνουν φάρος ελπίδας για κάθε παιδί που υποφέρει, αγοράζοντας το παιδικό γιαουρτάκι YOOPI, σε τρεις διαφορετικές γεύσεις: μπανάνα, μπισκότο και φράουλα.

Τέλος, η Γαλακτοβιομηχανία ΑΛΑΜΠΡΑ υπόσχεται ότι θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων έχουν ανάγκη πραγματοποιώντας διάφορες ανάλογες δράσεις, δίνοντας συνέχεια στο κοινωνικό της έργο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση