ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 06:53
 

Gan Direct: Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στον έξυπνο online τρόπο ασφάλισης

Οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την ψηφιακή εμπειρία ασφάλισης της Gan Direct

Δελτίο Τύπου

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η μέχρι σήμερα ανταπόκριση στην ανανεωμένη πλατφόρμα της www.gandirect.com: περισσότερες από 5614 νέες αιτήσεις ενδιαφέροντος για προσφορές αλλά και ολοκληρωμένα ασφαλιστικά συμβόλαια υποβλήθηκαν ήδη από τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου συστήματος.

Στοιχεία που αποδεικνύουν ότι οι καταναλωτές εμπιστεύονται όλο και περισσότερο την ψηφιακή εμπειρία ασφάλισης της Gan Direct η οποία τους εξασφαλίζει περισσότερο έλεγχο, περισσότερη διαφάνεια και περισσότερη εξοικονόμηση.

Η εξαιρετικά απλή ηλεκτρονική πλατφόρμα της εταιρείας επιτρέπει σε όλους να ενημερώνονται και να διαχειρίζονται με λίγα μόνο κλικ την ασφάλισή τους, γρηγορότερα και ευκολότερα από ποτέ. Παράλληλα, πελάτες και ενδιαφερόμενοι καταναλωτές έχουν πρόσβαση σε “έξυπνες” ασφαλιστικές λύσεις για το όχημα, την υγεία και την περιουσία τους, που διαμορφώνονται σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες χάρη στο έξυπνα σχεδιασμένο ερωτηματολόγιο που σώζει από χρονοβόρες επαναλήψεις.

Και το κυριότερο: αφού επωφεληθούν από τα μοναδικά προνομία που αντιστοιχούν στα συμβόλαιά τους, η Gan Direct επιβραβεύει με επιπλέον έκπτωση 10% τους πελάτες που θα επιλέξουν να τα κλείσουν ή να τα ανανεώσουν online!

“Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε την ευρεία αποδοχή που έχει η ανανεωμένη online πλατφόρμα μας. Σήμερα στο www.gandirect.com πελάτες και ενδιαφερόμενοι καταναλωτές διαμορφώνουν και διαχειρίζονται την ασφάλισή τους με σημαντική εξοικονόμηση σε χρόνο και χρήμα. Στόχος μας ήταν και παραμένει η παροχή της ανταγωνιστικότερης πρότασης στην αγορά σε τιμή, κάλυψη και εξυπηρέτηση”, δηλώνει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct.

Η αναβάθμιση της πλατφόρμας γίνεται σε καθημερινή βάση προκειμένου η εταιρεία να κάνει όσο το δυνατό καλύτερη, απλούστερη και πιο άνετη τη διαδικασία για τον πελάτη.

Ωστόσο, όσοι χρειάζονται οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιθυμούν να ακολουθήσουν τις παραδοσιακές μεθόδους ασφάλισης, το εξειδικευμένο προσωπικό της Gan Direct βρίσκεται στη διάθεσή τους από τις 8πμ μέχρι τις 6μμ, Δευτέρα με Παρασκευή ή όλο το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα για Υπηρεσίες Βοήθειας. Απλά καλώντας στο 800 5 10 15.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Gan Direct www.gandirect.com

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Πιθανή η κλήση του στο ΤΑΕ για κατάθεση

«Τα συγχαρητήρια μου για την πρωτοβουλία σας, που φαίνεται πολύπλευρη και στοχευμένη. Μια ερώτηση, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  16:32

Οι Τούρκοι και εμείς

«Εφ’ όσων δεν έχετε κάτι να πείτε γιατί γράφετε κ Γεωργιάδη; Για αυτοπροβολή; Να μη σας ξεχάσουν; ...»
Λευκωσιατης  |  16:10

Στο ψάξιμο συμμάχων για τις κυρώσεις

«Αρχίσαμε την επίρριψη ευθυνών στους άλλους. Η αντίσταση κάποιων μελών της Ε.Ε είναι δεδομένη, θα πρέπει ...»
Πέτρος Παπαστυλιανού  |  13:39

Πέντε μνηστήρες για αγορά ΜΕΔ 4 δισ.

«Γειά σου, Συμπλήρωμα της εποχής σε όλους σας, κάνουν το νέο έτος μετράνε και τα όνειρά σας γίνονται ...»
Martin Laura  |  12:51

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X