ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:09
 

Η Βaker Tilly South East Europe χορηγός στο Cyprus Funds Roadshow

Στόχος της εταιρείας να σηματοδοτηθεί η Κύπρος ως το επόμενο best thing στην αγορά

Δελτίο Τύπου

Το Cyprus Funds Roadshow Series 2018-2019: LONDON έλαβε χώρα στις 19 Σεπτεμβρίου 2018 στο Thomson Reuters Auditorium in Canary Wharf, στο Λονδίνο. Παρόντες διαχειριστές κεφαλαίων, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, φορείς παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών, και άλλοι θεσμικοί επενδυτές από το Ηνωμένο Βασίλειο.

H Baker Tilly δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο συνέδριο, μιας και ένας από τους πρωταρχικούς της στόχους είναι να συμβάλει στη συλλογική προσπάθεια για να σηματοδοτηθεί η Κύπρος ως το επόμενο ʺbest thingʺ στην αγορά.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, η εταιρεία βαδίζει πάντα με επαγγελματισμό και πάντοτε σε συνεργασία με διακεκριμένους συνεργάτες μας εντός της εταιρίας ούτως ώστε να υπάρχει σωστός και αποτελεσματικός χειρισμός των αιτημάτων των πελατών μας σε οποιαδήποτε θέματα αφορούν τον τομέα τον συλλογικών επενδύσεων.

Την Baker Τilly South East Europe αντιπροσώπευσαν ο κος Μωυσής Αριστείδου Διευθυντής Υπηρεσιών Ελέγχου και Υπεύθυνος Θεμάτων Συλλογικών Επενδύσεων στην εταιρία μας, μαζί με τον κο. Daniel Καραολή Διευθυντή Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

Όπως ανέφερε ο κος Αριστείδου ʺΤο συνέδριο είναι από τις πιο σοβαρά οργανωμένες προσπάθειες που γίνονται από τη χώρα μας, για να περάσει στην συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο ότι η Κύπρος μπορεί να είναι ο επόμενος προορισμός για τους fund managers.

Η Κύπρος μπορεί να πρωταγωνιστήσει στην αγορά των εναλλακτικών επενδύσεων καθώς μπορεί να συνδυάσει το εξαιρετικό επίπεδο εξυπηρέτησης από τους επαγγελματίες του χώρου, με τις οικονομικά αποδοτικές λύσεις των επενδυτικών της προϊόντωνʺ

Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων που ιδρύθηκε το 1996 στην Κύπρο και που σταδιακά, επεκτάθηκε σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία και Ελλάδα. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος, του ισχυρού διεθνούς δικτύου της Baker Tilly International, ενός από τα 10 κορυφαία δίκτυα στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται από 126 εταιρείες, με παρουσία σε 147 χώρες και με 33,600 ανθρώπινο δυναμικό.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Παραλίες μόνο για λίγους σε Αγία Νάπα και Πρωταρά

«Πρωταράς: από τους χειρότερους προορισμούς.»
Καστέλλος  |  20:00

ΑΒΑΞ: Εξαγόρασε τρεις θυγατρικές της J&P

«NTROPI STON XRISTO IOANNOU KAI THN OIKOGENIA PARASKEVAIDE.  OI IPALLOILOI TOUS STIN TEN GROUP SERVICES ...»
Giorgos- APLIROTOS APERGOS  |  10:53

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Επίθεση Κ.Κληρίδη κατά Δημητριάδη και Γαλανού

«Ο Δημητριαδης που κανει αυτες τις μονομερεις ενεργειες που σε πολλες περιπτωσεις μας ζημιωνουν σαν κρατος ...»
Ντόμπρος Kελαήδης  |  08:56

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X