ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η EY λαμβάνει τρία βραβεία Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς 2020 της Microsoft

Η εταιρεία ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, την Ενέργεια και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Δελτίο Τύπου

  • Η ΕΥ ανακηρύχθηκε Παγκόσμιος Συνεργάτης της Χρονιάς για τις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, την Ενέργεια και τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες

Η EY έλαβε τρία βραβεία Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς 2020 της Microsoft (2020 Microsoft Global Partner of the Year Awards), συμπεριλαμβανομένων του Παγκόσμιου Συνεργάτη στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, στην Ενέργεια και στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες. Η ΕΥ αναγνωρίζεται ως ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες της Microsoft παγκοσμίως, για την αριστεία της στην καινοτομία και την υποστήριξη υλοποίησης λύσεων πελατών με βάση την τεχνολογία της Microsoft.

Τα Microsoft Global Partner of the Year Awards αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν τους συνεργάτες της Microsoft, οι οποίοι έχουν αναπτύξει και παρέχουν εξαιρετικές λύσεις που βασίζονται στην τεχνολογία της Microsoft κατά το τελευταίο έτος. Τα βραβεία περιλαμβάνουν διάφορες κατηγορίες, ενώ οι επιχειρήσεις που διακρίνονται επιλέγονται από ένα σύνολο περισσότερων από 3.300 υποψηφιοτήτων από περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως.

Το βραβείο του Παγκόσμιου Συνεργάτη της χρονιάς στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες αναγνωρίζει τις παγκόσμιες δυνατότητες των ομάδων της EY που παρέχουν πολύτιμες συμβουλευτικές υπηρεσίες και λύσεις, χρησιμοποιώντας τις τεχνολογίες, την καινοτομία και τις ισχυρές δεξιότητες της Microsoft, για να βοηθήσουν τους πελάτες τους να υλοποιήσουν τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό. Η αναγνώριση αυτή, αναδεικνύει επίσης την ικανότητα των ομάδων της EY να αξιοποιούν επιτυχώς μια σειρά από λύσεις της Microsoft, όπως το Azure, για την ανάπτυξη λύσεων που υποστηρίζονται από τη Microsoft.

Το βραβείο αναγνωρίζει τις κορυφαίες πρωτοποριακές πλατφόρμες της EY για την φορολογία με βάση το Azure της Microsoft και ειδικότερα την EY Global Tax Platform (GTP), μια αυτοματοποιημένη πλατφόρμα διαχείρισης δεδομένων με βάση το cloud που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να ψηφιοποιήσουν τη φορολογία. Η πλατφόρμα GTP οδηγεί την καινοτομία στον κλάδο παγκοσμίως ανατρέποντας σε μικρό διάστημα τα δεδομένα στο τομέα της φορολογίας και των χρηματοοικονομικών, συνδυάζοντας την πνευματική ιδιοκτησία και τις δυνατότητες της EY με την Azure. Με αυτόν τον τρόπο, η πλατφόρμα μετασχηματίζει απρόσκοπτα και γρήγορα τις φορολογικές και χρηματοοικονομικές λειτουργίες, μειώνοντας τον κίνδυνο, οδηγώντας σε πιο αποδοτικές φορολογικές λειτουργίες και εξασφαλίζοντας αυξημένη αξία μέσω επαναχρησιμοποίησης δεδομένων, analytics, οπτικοποίησης και άλλων.

Το Βραβείο Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς στην Ενέργεια αναγνωρίζει την εκτενή κατανόηση του κλάδου και σχετική εμπειρία της ΕΥ, σε συνδυασμό με τις ισχυρές τεχνολογίες cloud της Microsoft, οι οποίες οδήγησαν στην ανάπτυξη δύο καινοτόμων λύσεων ψηφιακής ενέργειας: EY Digital Energy Enablement Platform (EY DEEP) και EY UtilityWave. Και οι δύο έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τις εταιρείες ενέργειας να βελτιώσουν την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους και να επιτύχουν καλύτερη λήψη αποφάσεων, βάσει δεδομένων, που τους επιτρέπουν να αναπτυχθούν σε αυτόν τον νέο, ενεργειακά αποδοτικό κόσμο.

Το EY DEEP ενσωματώνει ψηφιακά βασικές διαδικασίες σε όλη την αλυσίδα αξίας του πετρελαίου και του φυσικού αερίου – συμπεριλαμβανομένης της σύνθετης μηχανικής πετρελαιοπηγών, της βελτιστοποίησης της παραγωγής και της συντήρησης, της διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού και της χρηματοοικονομικής μοντελοποίησης – με ένα κοινό μοντέλο δεδομένων που επιτρέπει την ευρεία επέκταση της πλατφόρμας σε ολόκληρο τον οργανισμό. Το EY UtilityWave είναι μια πλατφόρμα internet of things (IOT) και δεδομένων που παρέχει στις εταιρείες κοινής ωφέλειας τις δυνατότητες που απαιτούνται για την αντιμετώπιση των μεγαλύτερων προκλήσεων ενός ψηφιακού, δυναμικού ενεργειακού συστήματος, σε μια πλατφόρμα που εστιάζει στις επιχειρήσεις.

Τέλος, το βραβείο Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς στις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες αναδεικνύει τις καινοτόμες υπηρεσίες και λύσεις με βάση την τεχνολογία της Microsoft, ειδικά σχεδιασμένες για πελάτες στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Το βραβείο αναγνωρίζει την πλατφόρμα EY Global Financial Crime, μια επεκτάσιμη και ασφαλή λύση που αναπτύχθηκε με τη Microsoft, για να βοηθήσει στον εκσυγχρονισμό των δραστηριοτήτων των τραπεζών για την αντιμετώπιση του χρηματοοικονομικού εγκλήματος. Η πλατφόρμα, η οποία φιλοξενείται στο Azure, βοηθά τις τράπεζες όλων των μεγεθών να συμμορφωθούν με τις αυξημένες απαιτήσεις κανονιστικών ρυθμίσεων και ασφάλειας του χρηματοοικονομικού τομέα, συμβάλλοντας παράλληλα στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της διαχείρισης κινδύνου, στην αύξηση της αυτοματοποίησης και στη μείωση του χρόνου ενσωμάτωσης των πελατών.

Σχολιάζοντας τη βράβευση της ΕΥ από τη Microsoft, ο Χαράλαμπος Κωνσταντίνου, Συνέταιρος και Επικεφαλής Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου, δήλωσε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή η αναγνώριση της ΕΥ ως Παγκόσμιου Συνεργάτη της Χρονιάς 2020 από τη Microsoft σε τρία διαφορετικά πεδία. Οι ομάδες της EY σε ολόκληρο τον κόσμο συνεργάζονται στενά με τη Microsoft σε διάφορους τομείς για την ανάπτυξη και διάθεση καινοτόμων λύσεων, δημιουργώντας προστιθέμενη αξία για τους κλάδους που εξυπηρετούμε και βοηθώντας τους πελάτες μας να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους, να μειώσουν τους κινδύνους και να προχωρήσουν απρόσκοπτα στον ψηφιακό μετασχηματισμό των λειτουργιών τους. Σε συνεργασία με τη Microsoft, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας και να συμβάλουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου εργασιακού κόσμου.»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σε ποιανού τη φάρα

«Εύγε κύριε Παράσχο. Εξαίρετο άρθρο.»
Άσχετος  |  22:30

Τα παιδιά είναι η αντανάκλασή μας

«ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ… ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ Δεν επικροτώ όλα τα σημεία τα οποία χρησιμοποιεί στις εικόνες του ...»
Ανδρεας Κωνσταντινιδης, ΒΑ, ΜΑ  |  13:25

Επενδύοντας στον φόβο, στον πόνο, στο μίσος

«Ψυχραιμία και έξυπνες κινήσεις αλλά όχι δειλία. Η εποχή του κατευνασμού με την Τουρκία τέλειωσε με ...»
Leon  |  09:39

#PoliticsBlog Πόσο μακριά μπορούμε να πάμε με τον Μακρόν;

«Oυτε στην εποχη Βενιζελου,ηρθε καποια Μεγαλη Δυναμη να πολεμησει για παρτυ μας την Οθωμανικη ...»
Γιωργος Χ  |  22:05

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση