ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Η KPMG Κύπρου στηρίζει την εκστρατεία «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα»

Ένα πρόγραμμα που συνδυάζει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη με την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο

Δελτίο Τύπου

Αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής φιλοσοφίας μας ανά το παγκόσμιο αποτελεί το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που συνδυάζει την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη με την προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο. Όπως κάθε χρόνο, στοχεύουμε στην υλοποίηση συγκεκριμένων δράσεων με ουσιαστικό αντίκτυπο στην κοινωνία στην οποία δραστηριοποιούμαστε, με ιδιαίτερη ευαισθησία για τη στήριξη των κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Μετά από κινητοποίηση συλλογής υλικού που διενεργήθηκε εσωτερικά προς υποστήριξη της εκστρατείας «Υιοθετήστε μια οικογένεια το Πάσχα», η οποία υλοποιείται από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), το προσωπικό της Εταιρείας μας συγκέντρωσε μεγάλο αριθμό από είδη πρώτης ανάγκης σε παγκύπρια κλίμακα, τα οποία δόθηκαν στο ΠΣΣΕ. Το υλικό θα διανεμηθεί από το ΠΣΣΕ προς ευάλωτες οικογένειες, ώστε να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα.

Νιώθουμε ευγνωμοσύνη και περηφάνια για το προσωπικό μας, το οποίο ευχαριστούμε θερμά που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια, καθώς και την ομάδα εθελοντών του γραφείου μας που ετοίμασε τα «Πακέτα Αγάπης». Η διαχρονικά γενναιόδωρη συνδρομή τους συμβάλλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση των βασικών αναγκών πολλών συμπολιτών μας.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση