ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 19:12
 

Η RCB επεκτείνεται στην εγχώρια αγορά μέσω καρτών

Η τράπεζα ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ψηφιακών προϊόντων της-Στο 20% τα μηνιαία ποσοστά ανάπτυξης.

Δελτίο Τύπου

Η RCB Bank Ltd ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των ψηφιακών προϊόντων της μέσω προνομιακών λύσεων για πληρωμές με κάρτες, επεκτείνοντας τη δυναμική εξυπηρέτησης του πελατολογίου της σε κάποιες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου, περιλαμβανομένου του IKEA.

Το 2018, ο τομέας αποδοχών πληρωμών με κάρτες της Τράπεζας παρουσίασε έντονη άνοδο με τα μηνιαία ποσοστά ανάπτυξης να ξεπερνούν το 20%.

Ο επικεφαλής του Τμήματος Υπηρεσιών Αποδοχής Καρτών & Ψηφιακών Πληρωμών, Χάρης Ξενοφώντος, δήλωσε ότι η στρατηγική απόφαση της RCB να γίνει Αποδέκτρια Τράπεζα στην Κύπρο, εστιάζεται πρωτίστως στο ρόλο της ως επιχειρηματικού εταίρου για πελάτες που επιδιώκουν ποιοτικές λύσεις πληρωμών για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη. «Η RCB Bank είναι το μοναδικό τραπεζικό ίδρυμα στην Κύπρο που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποδοχής καρτών μέσω δικού της κέντρου και πλατφόρμας, παρέχοντας πρόσθετα οφέλη στους επιχειρηματίες, όπως αξιόπιστη επεξεργασία συναλλαγών, εκκαθάριση και διαθεσιμότητα χρημάτων εντός της ημέρας, διαφάνεια στην τιμολόγηση, σαφή επεξήγηση των χρεώσεων, καθώς επίσης ενοποιημένες υπηρεσίες και πλεονεκτήματα». «Μέσω του μοναδικού επιχειρησιακού της μοντέλου, η Υπηρεσία Αποδοχής Καρτών της RCB σπρώχνει τα όρια του τοπίου ψηφιακών πληρωμών, ώστε να καταστεί βολικό, ανταγωνιστικό και γρήγορο», δήλωσε ο κ. Ξενοφώντος.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, εκπρόσωπος του IKEA Κύπρου δήλωσε: «Εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την RCB και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας για να συμπεριλάβουμε λύσεις Αποδοχής Καρτών και Ψηφιακών Πληρωμών».

Τα POS τερματικά της RCB έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί στην αγορά για μια ολόκληρη χρονιά, επιτρέποντας στους βασικούς παίκτες της αγοράς να δέχονται πληρωμές με όλα τα προϊόντα καρτών από τα σχετικά συστήματα πληρωμών. Οι νέες τεχνολογικές εξελίξεις περιλαμβάνουν τα τελευταία μοντέλα τερματικών καθώς και αυτόματο συγχρονισμό με τις ταμειακές μηχανές, λύσεις για τερματικά εξωτερικών χώρων, ασφαλείς επιλογές ηλεκτρονικού εμπορίου, μετατροπή νομισμάτων, καθώς και περισσότερες επιλογές σε προγράμματα επιβράβευσης καταναλωτών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X