ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:12
 

Η Τρ. Κύπρου πώλησε 49 εκατ. το Elea Estate & Golf Course

Οι διαδικασίες θα ολοκληρωθούν σε 2 μήνες - Η Panda City Development Plc ο αγοραστής

Newsroom K

Μετά από διαγωνισμό της Τράπεζας Κύπρου, η Panda City Development Plc, με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν οι πιο υψηλοί προσφοροδότες για απόκτηση του Elea Estate & Golf Course, με προσφορά €49 εκ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι διαδικασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε δύο περίπου μήνες και η Panda City Development Plc υπολογίζει ότι το έργο θα ελκύσει επενδύσεις από τις πωλήσεις, άνω του €1 δισ. στα τρία χρόνια που θ’ ακολουθήσουν.

Το Elea Estate & Golf Course, που βρίσκεται στην περιοχή Μαραθούντας, στην Πάφο, θα περιλαμβάνει συνολικά 250 πολυτελείς κατοικίες, 300 διαμερίσματα και ξενοδοχείο τύπου boutique, 85 δωματίων, σε συνεργασία με τα Fairmont Hotels & Resorts.

Ο ανώτερος εκτελεστικός διευθυντής, ιδρυτής και συνιδιοκτήτης της Panda City Development, κ. Umer Khan, είναι επιχειρηματίας με διεθνή δραστηριότητα και ηγείται ομίλου επενδυτών από τις πέντε ηπείρους. Το πολύ σημαντικό έργο θα αποτελέσει πηγή επένδυσης νέων κεφαλαίων από το εξωτερικό και θα ενισχύσει την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Κύπρου, καθώς και της οικοδομικής βιομηχανίας γενικότερα, με μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία, με τη δημιουργία περίπου 500 νέων θέσεων εργασίας.

Φιλοδοξία των επενδυτών είναι το Elea Estate να αποτελέσει ένα ακόμα προορισμό για διακοπές πολυτελείας στην περιοχή της Μεσογείου. Η Panda City Development Plc, με την ολοκλήρωση των διαδικασιών αλλαγής της ιδιοκτησίας, θα παρουσιάσει στο κοινό της Κύπρου το πλάνο ανάπτυξης που θα ακολουθήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Διαγράφηκαν δάνεια εκτοπισθέντων γεωργοκτηνοτρόφων από την ΣΚΤ

«Το όνομά μου είναι ο Κέλος από την Ελλάδα και είμαι χαρούμενος εδώ γιατί έχω δανεισμό 50.000 ευρώ από ...»
Κέλος  |  08:07

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X