ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:59
 

Με τεχνολογία αιχμής της Amazon «τρέχουν» πλέον όλες οι υπηρεσίες της Gan Direct

Ευελιξία, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία μερικά από τα οφέλη της ηγέτιδας εταιρείας στο cloud computing

Δελτίο Τύπου

Η Gan Direct πρωτοπορεί ακόμα μία φορά στην κυπριακή αγορά με την απόφασή της να μεταφέρει όλα τα συστήματα και εφαρμογές της στο Amazon Web Services (AWS). Πρόκειται για την πλέον ολοκληρωμένη και διαδεδομένη πλατφόρμα cloud παγκοσμίως με περισσότερα από 165 πλήρως εξοπλισμένα data centers.

Τις υπηρεσίες της εμπιστεύονται εκατομμύρια πελάτες ανάμεσα στους οποίους επιτυχημένα start ups, κορυφαίες εταιρείες και κυβερνητικοί φορείς με στόχο την ενίσχυση της απόδοσης και της ανταγωνιστικότητάς τους, της ασφάλειας αλλά και την εξοικονόμηση πόρων.
Την πλατφόρμα υπηρεσιών cloud της Amazon επέλεξε και η Gan Direct, καθώς ανταποκρίνεται στις αυξημένες ανάγκες της εταιρείας και των πελατών της για ευελιξία, ταχύτητα και ασφάλεια με διαδικασίες που πληρούν τις απαιτήσεις κανονιστικής συμμόρφωσης στον τομέα των προσωπικών δεδομένων.

Η συγκεκριμένη επιλογή αναβαθμίζει συνολικά τη λειτουργία της πρώτης online ασφαλιστικής και της εμπειρίας των πελατών της προσφέροντας δυνατότητες όπως:
- επέκταση της δραστηριότητας της εταιρείας στην ευρωπαϊκή αγορά χωρίς να απαιτείται επιπλέον χρόνος για εγκατάσταση των ΙΤ συστημάτων
- πρόσβαση σε πρωτοποριακές ασφαλιστικές υπηρεσίες μέσω του AWS όπως η τεχνητή νοημοσύνη
- αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ διαφορετικών τοποθεσιών
- ισχυρό σύστημα υποδομών για τη διασφάλιση της λειτουργίας της εταιρείας με δυνατότητα δημιουργίας web servers σε διαφορετικές ευρωπαϊκές χώρες

Όπως τονίζει ο Γιώργος Νικολαϊδης, CEO της Gan Direct “η μεταφορά των διαδικασιών της εταιρείας μας στο Amazon Web Services (AWS) είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας για την εύρεση της πιο αξιόπιστης και αποδοτικής λύσης που ταυτόχρονα θα έχει διάρκεια στο χρόνο και θα παρέχει απόλυτη ασφάλεια. Η προστασία των δεδομένων των πελατών είναι κρίσιμη για εμάς. Δεν ρισκάρουμε το παραμικρό και επομένως το σύστημά μας πρέπει να είναι όχι μόνο ανθεκτικό, αλλά και αλεξίσφαιρο!”.

Περισσότερες πληροφορίες στην ανανεωμένη ιστοσελίδα www.gandirect.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Reuters: Δικτάτορες από την Καμπότζη απέκτησαν κυπριακό διαβατήριο

«Τί κέρδος έκανε το γραφείο των αππωμένων αδερφών?»
ΑΚΑ  |  08:54

Πηγές Ερντογάν: Η επιστολή Τραμπ πετάχτηκε στα σκουπίδια

«Ένας φλώρος προς άλλο φλώρο! »
ΑΚΑ  |  08:53

Προκλητικό ρεπορτάζ του CNN Turk από το Φατίχ

«Ναι ρε τσιακλή!!! »
ΑΚΑ  |  08:50

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X