ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης από τις Υπεραγορές METRO

Η βοήθεια προσφέρθηκε οργανωμένα και μέσα από επίσημους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς συνδέσμους και οργανισμούς

Δελτίο Τύπου

Μέσα στο πνεύμα των Άγιων Ημερών του Πάσχα, και επιθυμώντας να στηρίξουν ευάλωτες και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες οι οποίες δοκιμάζονται ακόμα περισσότερο εν μέσω της πανδημίας του Covid – 19, οι υπεραγορές METRO, πρόσφεραν βοήθεια σε μορφή κουπονιών, συνολικής αξίας €15.000. Η βοήθεια προσφέρθηκε οργανωμένα και μέσα από επίσημους μη κερδοσκοπικούς φιλανθρωπικούς συνδέσμους και οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν κουπόνια για αγαθά πρώτης ανάγκης από τις υπεραγορές METRO, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Συσσίτιο Λάρνακας μέσω του προγράμματος «#μένωσπίτι και εξυπηρετώ Ευάλωτες Ομάδες και Άτομα 3ης Ηλικίας», στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας Μουταγιάκας, στο Ταμείο Κοινωνικής Ευημερίας του Δήμου Αγλαντζιάς, στο Φιλανθρωπικό Σωματείο Αλκυονίδες, στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Μονογονεϊκών Οικογενειών και Φίλων και στο ΚΕΠΑ Παραλιμνίου.

Οι υπεραγορές METRO φρόντισαν να προσφέρουν κουπόνια και στους νοσηλευτές του Νοσοκομείου Αναφοράς Αμμοχώστου που διαμένουν προσωρινά σε καταλύματα και εργάζονται καθημερινά σκληρά και σε αντίξοες συνθήκες φροντίζοντας τους ασθενείς που προσβλήθηκαν από τον ιό Covid - 19.

Οι υπεραγορές METRO διαχρονικά φροντίζουν να προσφέρουν βοήθεια σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες με σκοπό την συμβολή τους στην ουσιαστική στήριξη της Κυπριακής κοινωνίας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Νέα εποχή για το Life Tsai

Νέα εποχή για το Life Tsai

Επαναλανσάρεται σε νέα συσκευασία και 3 σειρές και διανέμεται στην Κύπρο, από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης: World Recipes, Super ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ